2777
2789

سلام.بچه ها واقعا عجبببب صبری خداااااا دارد😭😭😭😭قلبم خوننننننن شده.ازسکوتش در مقابل ظلم بقیه بهم خسته شدم.دلم میخواد کمکم کنه.حداقل ظلم بقیه رو تموم کنه😞😞😞😞😞😞ای خداااااااااااا چرا ظالم رو تنبیه نمیکنی بسهههههه😭😭😭😭😭

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه مثلی داریم میگیم ظالم همیشه سالم در نتیجه وقت برای آزار زیاد داره

آزار بده 

تهش چی میشه؟

مطمئن باش تهش خودش از همه بیشتر صدمه میبینه

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

ما یه مثلی داریم میگیم ظالم همیشه سالم در نتیجه وقت برای آزار زیاد داره

🥲🥲🥲🥲🥲🥲.امضات قوت قلبه.

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

آزار بده تهش چی میشه؟مطمئن باش تهش خودش از همه بیشتر صدمه میبینه

ه.آدم ظالم اصلااااا متوجه تاوان و....نیست که اگه بودن میترسیدن وظلم نمی‌کردن🥲

ه.آدم ظالم اصلااااا متوجه تاوان و....نیست که اگه بودن میترسیدن وظلم نمی‌کردن🥲

خودت میگی آدم ظالم

یه ظالم هیچ وقت از نتیجه کارش نمی ترسه

چون اگه می ترسید انجام نمی داد.

خودتم گفتی خدا صبرش زیاده 

صبر می گنه تا طرف تو ظلمش گم بشه،بعد یهو تنبیهش میکنه

بعدشم یادت باشه منو و تو انسان هستیم از کار خدا سر در نمیاریم که می خواد چیکار کنه

آزار بده تهش چی میشه؟مطمئن باش تهش خودش از همه بیشتر صدمه میبینه

والا من که ندیدم صدمه ببینم 

پول 

ملک 

آزادی 

همسر حلقه به گوش 

بچه خوب 

مسیر زندگی هاشون اینقدر هوراره گاهی میگم شاید من راه اشتباه میرم واقعا باید تو این دنیا گرگ باشی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
🥲🥲🥲🥲🥲🥲.امضات قوت قلبه.

ولی گاهی اوقات وقتی کم میارم تو زندگیم میگم بعضی حرف ها فقط شعاره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
والا من که ندیدم صدمه ببینم پول ملک آزادی همسر حلقه به گوش بچه خوب مسیر زندگی هاشون اینقدر هوراره گا ...

چون ظاهر زندگی رو می بینی

بعدشم هیچ کس نیست زندگیش آرامش مطلق باشه و مشکلی نداشته باشه