درود به همه گی
خودم تا یه حدی تو گوگل جست و جو کردم از دکترم هم که پرسیده بودم گفته بود باید داروهاتو قطع کنی اگه بخوایی باردار بشی برام برنامه نوشت من قطع کردم اما اون موقع اقدام نکردیم چون شرایطش هنوز محیا نشده بود.
یه مدت کوتاهی همسرم دید دوباره حالم بد شده ازم خواست که داروهامو شروع کنم منم از رو نسخه ی قبلیم داروهامو خوردم ولی دوزشو خودم اوردم پایین که اگه دوباره خواستم قطع کنم اذیت نشم.
متاسفانه مریضی م هم قابل درمان نیست همیشه باید کنترل بشه پس باید دارو بخورم
برای بچه دار شدن گفتم یه مدت نخورم ببینم چطور میشه الان دوروزه نمیخورم وسواس من کمی برگشته
میخوام ببینم کسی میدونه کدوم یکی از این داروها تاثیر نداره که من مصرفشون کنم حتی الان که تو اقدامم
اسم داروهام:
کلردیازپوکساید(که متاسفانه دیدم که گفتن تست بارداری رو مثبت نشون میده الکی و این یه داستانیه برا خودش)
ریسپریدون
آسنترا
فلوکسامین
کلومیپرامین
یه دکتر دیگه هم برای چشمهام
استازولامید
تجویز کرد تو بیمارستان لقمان
روانشناسشونم شبها برام
توپیرامات
نوشته بود.که بعدا به دکتر خودم نشون داده بودم اون قرص رو هم.
حالا بین اینا استازولامید که همچنان دارم میخورم باید وقت دکتر بگیرم ببینم قطعش میکنه یا میگه همیشه بخور!؟
بقیه داروهامم همه تجویز روانپزشکها بوده کدومو حذف نکنم که بتونم باردار شم
لطفا نگید اول خودتو درمان کن چون بین حرفام گفتم من همیشه همین حالتی هستم و بعد بارداری هم باید دارو مصرف کنم بنظر خودم فقط الان برای اینکه باردار شم راه حل میخوام
سنم هم سی و دو سالمه دوستان.همسرم هم سالمه و ورزش میکنه هرروز ولی خودم اضافه وزن دارم که بعد خوردن داروهام خیلی افزایش پیدا کرد فکر کنم الان 85 کیلویی باشم.