2777
2789
عنوان

دارویی که جلوی بارداری رو نمیگیره

105 بازدید | 16 پست

درود به همه گی

خودم تا یه حدی تو گوگل جست و جو کردم از دکترم هم که پرسیده بودم گفته بود باید داروهاتو قطع کنی اگه بخوایی باردار بشی برام برنامه نوشت من قطع کردم اما اون موقع اقدام نکردیم چون شرایطش هنوز محیا نشده بود.

یه مدت کوتاهی همسرم دید دوباره حالم بد شده ازم خواست که داروهامو شروع کنم منم از رو نسخه ی قبلیم داروهامو خوردم ولی دوزشو خودم اوردم پایین که اگه دوباره خواستم قطع کنم اذیت نشم.

متاسفانه مریضی م هم قابل درمان نیست همیشه باید کنترل بشه پس باید دارو بخورم

برای بچه دار شدن گفتم یه مدت نخورم ببینم چطور میشه الان دوروزه نمیخورم وسواس من کمی برگشته

میخوام ببینم کسی میدونه کدوم یکی از این داروها تاثیر نداره که من مصرفشون کنم حتی الان که تو اقدامم

اسم داروهام:

کلردیازپوکساید(که متاسفانه دیدم که گفتن تست بارداری رو مثبت نشون میده الکی و این یه داستانیه برا خودش)

ریسپریدون

آسنترا

فلوکسامین

کلومیپرامین

یه دکتر دیگه هم برای چشمهام

استازولامید

تجویز کرد تو بیمارستان لقمان

روانشناسشونم شبها برام

توپیرامات

نوشته بود.که بعدا به دکتر خودم نشون داده بودم اون قرص رو هم.

حالا بین اینا استازولامید که همچنان دارم میخورم باید وقت دکتر بگیرم ببینم قطعش میکنه یا میگه همیشه بخور!؟ 

بقیه داروهامم همه تجویز روانپزشکها بوده کدومو حذف نکنم که بتونم باردار شم

لطفا نگید اول خودتو درمان کن چون بین حرفام گفتم من همیشه همین حالتی هستم و بعد بارداری هم باید دارو مصرف کنم بنظر خودم فقط الان برای اینکه باردار شم راه حل میخوام

سنم هم سی و دو سالمه دوستان.همسرم هم سالمه و ورزش میکنه هرروز ولی خودم اضافه وزن دارم که بعد خوردن داروهام خیلی افزایش پیدا کرد فکر کنم الان 85 کیلویی باشم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس فکری و وسواس تکرار شست و شوتو ذهنم همیشه دعوا دارم با خودم نشخوار فکری دکترهم اونارو برام نوشت ...

نتونستین داروهاتونو ترک کنین؟ چند وقتع میخورین؟

بعد از ترکشون حالتون دوبارع برگشت؟

🙂
وسواس فکری و وسواس تکرار شست و شوتو ذهنم همیشه دعوا دارم با خودم نشخوار فکری دکترهم اونارو برام نوشت ...

نتونستین داروهاتونو ترک کنین؟ چند وقتع میخورین؟

بعد از ترکشون حالتون دوبارع برگشت؟

🙂
😢😢😢حال نمیشه یه مدت تحمل کنیم تا باردار شیم بعد زایمان دوباره میخوریم

اخع عزیزم ب تحمل ما نیست ما وقتی بدون دارو حالمون افتضاحع، بچع توی شکممون هم حالش بد میشع روش تأثیر دارع مستقیما

من از دیروز دارم داروهای گیاهی میخورم ببینم تأثیر دارع یا ن

🙂
ناراحت نباش حتما از تهه قلبم برات میخوام امسال مامان بشی🥰

😭😭😭😭 فدای دل مهربونت بشم من الهیییی

انشاالله بحق فاطمه زهرا توام بتونی راحت داروهارو بزاری کنار و بی قرص و با حال خوب زندگی کنی و فرزندان سالم و صالح و با ایمان و زیبا بدنیا بیاری

باورت نمیشع هررررووووززز میشنوم فلانی باردارع فلانی بچش بدنیا اومدع انقدررررر حسرت میکشم فقط گریع میکنم

🙂