2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخصصی بیشتر چیا میپرسن ؟ مثل منابعی که خوندیم یا بیشتر ؟ پوشش چطوری باشه بهتره ؟ چه نکاتی رو باید رع ...

من پک خریدم در جریان قرار گرفتم چون میگفتن همه چیزو

ولی حتما تمام موهاتو پنهون کن حتی ریشه مو ، چادر بپوش، با همسایه ها خیلی محترمانه رفتار کن ، مسجد زیاد برو، نماز جمعه تا انشاالله قبول شدی دستت پر باشه، برا منابع هم سرچ کنی میاد زیادن

من پک خریدم در جریان قرار گرفتم چون میگفتن همه چیزوولی حتما تمام موهاتو پنهون کن حتی ریشه مو ، چادر ...

رفتم آزمون دادم خیلی استرس کشیدم میدونستم و زبونم بند اومده بود 

کاش زودتر پیامتو دیده بودم  با مانتو مقنعه رفتم 🥲

تو سوالات عقیدتی هم راستش گفتم همه چیو که گفتن نباید میگفتی 😭 و یجایی حول شدم اشتباه گفتم الان میگن کافره آبروم رفت 😔

برام دعا کن هر چی خیره همون بشه آخرین فرصته برام 

چه آزمونی دادی عزیزماصلا نباید صادق بود متاسفانه

ازمون کارشناس سیستم برای یه اداره 

اره خانواده ام دعوام کردن که چرا تو عقیدتی راست گفتی ولی من تو ذهنم به این فکر کردم اگر قبول نشم دین دروغ تو گردنم نباشه و یا بعدا برن بپرسن 😭 

تخصصیم بد نبود ولی عقیدتی سیاسی گند زدم دو مورد ولی راستشو گفتم 😔 

من حتی میتونم پارتی جور کنم که قبولم کنن  تو عقیدتی اما اصلا نمیتونم حق کسیو بخورم 😭 خدا خودش پارتیم بشه انشالله و با دعای خوب شما 🥺🙏

ازمون کارشناس سیستم برای یه اداره اره خانواده ام دعوام کردن که چرا تو عقیدتی راست گفتی ولی من تو ذهن ...

نه عزیزم نگران نباش، انشاالله اونطور سخت نگیرن، آموزش پرورش خیلی خیلی سخت گرفتن حتی بگی چادر از سرم افتاده با همین جمله دوستم دو مرحله پشت سر هم کد خورد رفت مرحله بعدی تا باز دفاع کنه

نه عزیزم نگران نباش، انشاالله اونطور سخت نگیرن، آموزش پرورش خیلی خیلی سخت گرفتن حتی بگی چادر از سرم ...

ممنونم عزیزم از راهنماییتون لطفا برام دعا کنید 💖🙏 

انشالله که شما هم موفق باشید همیشه🌹