2777
2789
عنوان

وسواس فکری لعنت بهش

157 بازدید | 10 پست

ذهن لعنتی من داعم داره میگه اگر فلان کارو نکنی فلان اتفاق برای عزیزانت میوفته اتفاقای ترسناک حتی گفتنش برام عذاب اوره 😭خدایا تاوان چیو دارم تو این دنیا میدم ؟؟؟؟

دارو مشاوره چند ساله تحت نظرم کسی اینجا شبیه منه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر بهتری من دارم نابود میشم چیکار کنم ؟

نه دارم با بیماری می سازم.من فکرم جور دیگه ای هست.من وسواس خراب شدن دارم.می ترسم دست به چیزی بزنم خراب بشه

الان سر کار می رم .استرس می گیرم.کارمو با سختی انجام می دم.باید چایی کم بخوری .زعفران وگلاب بخوری.کمتر خودتو درگیر مسکلاتت کنی یعنی تمرکز نکن چون استرس می گیری

فکر بکر

خداروشکر بهتری من دارم نابود میشم چیکار کنم ؟

سعی کن خودتو ناراحت نکنی .با کسی زیاد مشاجره نکن.قلب ادم بد میاد .من اینجوریم اگه با خانواده ام دعوا کنم حالم بدتر می شه.ولی اگه حرفی نزنم کمتروسواس می شه.توقرص می خوری؟

فکر بکر

این فکرایی که میاد تو ذهنت همش وسواس فکریه، یعنی ذهنت داره تهدیدت می‌کنه که یه کاریو انجام بدی تا مثلا یه اتفاق نیوفته، ولی واقعیت نداره. مغزت گولت میزنه، تو هم نباید باورش کنی. اگه تحت نظر و درمانی، فقط باید ادامه بدی، حتی اگه سخته. اینم بدون، خیلیا شبیه تو هستن، تنها نیستی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

نه دارم با بیماری می سازم.من فکرم جور دیگه ای هست.من وسواس خراب شدن دارم.می ترسم دست به چیزی بزنم خر ...

کآش فکرای منم اینجوری بود 

فکرای لعنتی من ترسناکه ازشون میترسم

پادکست این نقطه از حسین عرب زاده رو گوش کن درباره کنترل افکار و ذهنه خیلی کمکت میکنه تو گوگل سرچ کن میاره از اپیزود اول گوش بده

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

حالا برا من همش اتفاقات بده گذشته تو ذهنم میاد از اونایی که مسببش هستن متنفر میشم خیلی بده کاش بتونم همه چیو فراموش کنم کوچکترین خاطره تلخ با جزئیاتش تو ذهنم موندگار میشه موقع کار یا قبل خواب برام عین رویا تکرار میشه 

دعام کنید بتونم معلم بشم تنها هدف زندگیمه

سعی کن خودتو ناراحت نکنی .با کسی زیاد مشاجره نکن.قلب ادم بد میاد .من اینجوریم اگه با خانواده ام دعوا ...

من کلا هر جا برم هر کیو ببینم وسواس میشم 

اره چندین ساله دارو میخورم یه مدت ۷ ماهه قط کردم چون میگم کرده بودن دوباره شروع کردم یه داروهای دیگ رو