2777
2789

سلام.من خيلي عفونت ميگيرم.هرچندوقت يكبار ترشح سبز رنگ ميبينم.قبلا دكترم گفته بود هروقت ديدم چندشب كلوتريمازول واژينال بزنم تا خوب بشه.اما يكشنبه كه مطبش بودم گفت ديگه اين كرم رو نزن زياد زدنش هم مشكل سازه.

اونروز معاينه شدم و عفونت نداشتم

٤ شنبه و پنجشنبه يكبار ترشح سبز بدون بود و خارش و سوزش ديدم.و ديروز خودم رو با سركه شستم.امروز تا الان نديدم اما ترشح سفيد سفت دارم.

سوال من اينه،يعني من هردفعه كه عفونت ديدم بايد برم دكتر بخاطرش؟ اخه اينطوري كه نميشه! ويزيت دكتر ها زياده سخته واقعا.شماها تو بارداريتون بخاطر عفونت ها چندبار رفتين دكتر؟ اگه نرم چي ميشه؟

ممنون ببخشين زياد شد

تعداد رای : 1
نظرسنجی
د
1
100%
ه
0
0%

چرا این همه عفونت میگیری آخه.

لباس زیر تو خونه نپوش. بیرونم‌میخوای بری لباس زیرت رو اتو کن. دستشویی که میری ببخشید ولی حتما خودت رو از جلو به عقب خشک کن. به نظرم‌نظر یه دکتر دیگه هم بپرس

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خب تو بارداری.باید رابطه تو کم کنی.علت بیشتر عفونتا تو بارداری رابطه ست

بعدش مواد قندی رو کم کن ار رژیم غذاییت.شورت نخی و گشاد بپوش و روزی یکی دوبار عوض کن

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
چرا این همه عفونت میگیری آخه. لباس زیر تو خونه نپوش. بیرونم‌میخوای بری لباس زیرت رو اتو کن. دستشویی ...

تمام اينهارو رعايت ميكنم از حفظ شدم ذيگه!

حتي بعد دسشويي خودمو با سشوار خشك ميكنم

عزیزم خب تو بارداری.باید رابطه تو کم کنی.علت بیشتر عفونتا تو بارداری رابطه ست بعدش مواد قندی رو کم ...

شورت نميپوشم! رابطه از اول ممنوعه برام

شيريني نميخورم

شورت نميپوشم! رابطه از اول ممنوعه برام شيريني نميخورم

بعضی وقتا خود شورت نپوشیدن هم عفونتو تشدید میکنه

بعد از حمام ادرار کن.خودتو باصابون نشور.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
بعضی وقتا خود شورت نپوشیدن هم عفونتو تشدید میکنه بعد از حمام ادرار کن.خودتو باصابون نشور.

تمام موارد رو رعايت ميكنم جدا ديگه خسته شدم.

بنظرت برم دكتر دوباره؟

تمام موارد رو رعايت ميكنم جدا ديگه خسته شدم. بنظرت برم دكتر دوباره؟

حتما باید بری عفونت خطرناکه تو بارداری اگه کنترل نشه

تمام موارد رو رعايت ميكنم جدا ديگه خسته شدم. بنظرت برم دكتر دوباره؟

منم مثل شمام كلا يه پماد كلوتريمازول واژينال دارم بيشتراوقات استفاده ميكنم.دكتر من ميگفت ترشحات اگه بودار باسورش وخارش باشه عفونته.ماستم زياد بخور.ازين پداي بهداشتي استفاده كن