2777
2789

من دانشجو ترم 2 آموزش ابتدایی فرهنگیان هستم و دبیری شیمی می‌آوردم اما بد انتخاب رشته کردم الان رو دلم مونده حس و حال بدی دارم حس میکنم جای پیشرفتی ندارم همه انگار یه نگاه بی ارزش به رشتم دارن که آموزش ابتدایی چیزی نیس جای پیشرفت نداره مخصوصا ما که دانشگاه تخصصی علوم پایه هستیم دنبال اینم که یه کاری کنم که پیشرفت کنم نمیدونم چیکار کنم دوست ندارم یه معلم ساده ابتدایی باشم یه راهنمایی میخوام که یه کاری شروع کنم البته تو حوزه آموزش باشه تو حوزه آموزش پرورش اداره و اینا میخوام منظورم اینه دنبال کار و مهارت دیگه مثل آرایشگری و... اینا نیستم کار علمی میخوام من واقعا آگاهی ندارم نسبت به خیلی از سمت ها و راه های رسیدن بهش اگه کسی از شما میتونه ممنون میشم راهنماییم کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با غصه خودن که قضیه حل نمیشه اگه ادامه تحصیل بدی میتونی بعدا بری برای دبیری ولی خب چون غیرقانونی ...

انقدر آموزش پرورش ابتدایی نیازمنده به راحتی ولت نمیکنه بعدم ادامه تحصیل رشته غیر مرتبط تو حکم ثبت نمیشه

معلم شو کنارش برا ارشد یه رشته دیگه یا گرایش بهتر بخون

گرایش غیرمرتبط تو حکم تاثیری نداره بعدم برای ابتدایی ارشد خوندن خیابان داستانه هرچند خودم قطعا فکرم ادامه تحصیل اما خب مکافاته دانشگاه دولتی که دردسره پارتی هم میخواد 

انقدر آموزش پرورش ابتدایی نیازمنده به راحتی ولت نمیکنه بعدم ادامه تحصیل رشته غیر مرتبط تو حکم ثبت نم ...

پسر من دبیرستانه. آنقدر رفتار بچه ها با دبیر ها و معاون و مدیر بده که حد نداره. اتفاقاً ابتدایی خیلی بهتره بچه ها رامن

انقدر آموزش پرورش ابتدایی نیازمنده به راحتی ولت نمیکنه بعدم ادامه تحصیل رشته غیر مرتبط تو حکم ثبت نم ...

آخه ما داشتیم که اینجوری باشه ولی خب میگم که باید حتما آشنا داشته باشی چون غیرقانونیه

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

پسر من دبیرستانه. آنقدر رفتار بچه ها با دبیر ها و معاون و مدیر بده که حد نداره. اتفاقاً ابتدایی خیلی ...

میدونی چرا دبیری بهتره؟ چون کلا ۲ یا ۳ روز سر کاری در طول هفته 

بچه ها هم میخوان بخونن ، نمیخوان هم نخونن اگه رو ندی نمیتونن سوارت بشن 

بعد اینکه استارتر چرا نمیری معلم پرورشی شون بشی ؟ 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

پسر من دبیرستانه. آنقدر رفتار بچه ها با دبیر ها و معاون و مدیر بده که حد نداره. اتفاقاً ابتدایی خیلی ...

عزیزم مدرسه مخصوصا قسمت دبیرستان ممکنه حتی باعث سکته قلبیت  بشه خدایی نکرده ممکنه هم یه مدرسه ای باشی که بچه هاش عمرتو ده برابر کن شانسه دیگه

هرجا گفتم موفق باشی بایه خدافظی خوشحالم کن