من دانشجو ترم 2 آموزش ابتدایی فرهنگیان هستم و دبیری شیمی میآوردم اما بد انتخاب رشته کردم الان رو دلم مونده حس و حال بدی دارم حس میکنم جای پیشرفتی ندارم همه انگار یه نگاه بی ارزش به رشتم دارن که آموزش ابتدایی چیزی نیس جای پیشرفت نداره مخصوصا ما که دانشگاه تخصصی علوم پایه هستیم دنبال اینم که یه کاری کنم که پیشرفت کنم نمیدونم چیکار کنم دوست ندارم یه معلم ساده ابتدایی باشم یه راهنمایی میخوام که یه کاری شروع کنم البته تو حوزه آموزش باشه تو حوزه آموزش پرورش اداره و اینا میخوام منظورم اینه دنبال کار و مهارت دیگه مثل آرایشگری و... اینا نیستم کار علمی میخوام من واقعا آگاهی ندارم نسبت به خیلی از سمت ها و راه های رسیدن بهش اگه کسی از شما میتونه ممنون میشم راهنماییم کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
معلم شو کنارش برا ارشد یه رشته دیگه یا گرایش بهتر بخون
گرایش غیرمرتبط تو حکم تاثیری نداره بعدم برای ابتدایی ارشد خوندن خیابان داستانه هرچند خودم قطعا فکرم ادامه تحصیل اما خب مکافاته دانشگاه دولتی که دردسره پارتی هم میخواد