2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نمیشه برا سزارین

415 بازدید | 31 پست

من چند وقته قهرم  دیروز فهمیدم باردارم یکی ازفامیلامون تو آزمایشگاه کار میکنه فهمید حامله ام ب خانواده شوهرم خبر داد امروز باخانوادش اومدن شرط اولم گفتم سزارین میکنم راضی نشدن گفتن بمون تا زیر پات علف سبز بشه گفتم طلاهامو میفروشم برا سزارین م راضی نشدن 

اشتباه کردی اول کاری اینو گفتی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم عزیزم با پزشکت مشورت کن 

سزارین خیلی هم خوب نیست واقعا 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بهش بگو وقتی نوبت تو شد طبیعی بزا 

من دلم نمیخواد 

خاله زنک احمق

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بدون رضایتش سزارین کن 

البته از نظر من 

چون  آشتی میکنی ، ولی هیچ وقت بر نمیگردی که بتونی سزارین کنی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

صبر میکردی نزدیک زایمان میشد میگفتی دکتر گفته فقط باید سزارین کنی بچه ب پاس

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️