2777
2789
عنوان

همسایمون هرررر روز دعوا دارن

251 بازدید | 19 پست

طبقه بالای ما میشن

اابته ما مستاجریم بقیه واحدا اصلا صداشون نمیاد اینا هر روز داد میزنن بلنددددد

نمی دونم مشکل از کدومشونه ولی صدای دختر خانواده توی تماااام دعواها میاد

خیلی سلیطه و روانین یه بار ساعت دو نصفه شب تو پله ها جیغ میزد🙄

به خدا هرموقع صدای دعواشون میاد استرس میگیرم

ب تو چه ب ماچه خب رنجی داره لابد سرمون تو لاک خودمون باشه دعاش کن بگو روانش ساالم بشه ن ک بگی روانی

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب تو چه ب ماچه خب رنجی داره لابد سرمون تو لاک خودمون باشه دعاش کن بگو روانش ساالم بشه ن ک بگی روانی

به تو شاید ربطی نداشته باشه

ولی صددر صد به من ربط داره

آرامش رو از آدم گرفتن کامل🙄😐😐😐😐😐

به تو شاید ربطی نداشته باشهولی صددر صد به من ربط دارهآرامش رو از آدم گرفتن کامل🙄😐😐😐😐😐

خب میخای ادرس بدی بیاییم سرش بشکنیم خب الان ماچکارکنیم بجای بیای اینجا برو درخونشون شاکی شو بگو ببین چی میگن

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

خب میخای ادرس بدی بیاییم سرش بشکنیم خب الان ماچکارکنیم بجای بیای اینجا برو درخونشون شاکی شو بگو ببین ...

دارم درد و دل می کنممممممممممممممممممممممممممممم

اینقدر درکش برات سخته؟؟؟؟؟

همه از نداری هستش دعواها

اره مث همسایه ما شوهرش ایقد میزنتش خرجی نمیاره خانم میگه چی درس کنم بچه هاگشنه خانم میزنه صدا ناله هاش  حق بهش دادم دگ نکفتم روانی بهش