2777
2789
عنوان

خدایی بیاین بگین شما جای من با این شوهر چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست
ببخشید واقعا خندم گرفت🤣🤣🤣🤣🤣بخشید این شرکت همسرتون احتمالا جن... خونه نیست وگرنه شرکت و محل کسب ...

شرکتای خصوصی استارتاپی که اکثرا جوون هستن پوشش رسمی نیست، شرکت مام همینه. آدمی که چادری و محجبه هست داریم، خانم بدون روسری با شومیز شلوارم داریم. توهین نکنید

الان دیگه اکثر فضاهای استارت اپی تهران اینجوری هستن

شرکت استارت اپی با شرکت دانش بنیان متفاوته؟

من تو یک شرکت دانش بنیان کاراموزی میرم ولی اصلا این شکلی نیست همه کاملا رسمی هستند و کلایک محیط علمی جالبه من محیطش رو خیلی دوست دارم

البته من تهران نیستم

انگار تهران کلا تبدیل به یک کشور دیگه شده:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه از محیط کار اینجوری بدم میومد، برا همین میگفتم با کسایی که محیط کارشون باز تر و صمیمی تر هس ...

تو اون شرکت همممه چه زن چه مرد اینجورین

کلا هیشکی با فامیلی هم رو صدا نمیکنه

فرهنگ سازمانیشون اینجوریه متاسفانه

منم دیگه نمیتونم تحمل کنم

شرکتای خصوصی استارتاپی که اکثرا جوون هستن پوشش رسمی نیست، شرکت مام همینه. آدمی که چادری و محجبه هست ...

منکه درک نمیکنم موفق باشید

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج