2777
2789
عنوان

خدایی بیاین بگین شما جای من با این شوهر چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست
شوهر شما مقصر اصلی نیست مقصر اصلی اون دخترا هستن ک جلف میان جلو مرد متاهل الان میان حمله میکنند ولی ...

من گارد نمیگرم با حرفت موافقم ولی اگر چیزایی که استاتر میگه واقعا متعلق به یک محیط کار کاملا عادی و سالمه این آقاهه هم اگر مرد سالمی هست نباید هر... و استخدام کنه تو شرکتش

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا از اونم بدتره

چی بگم والله تاپیکت برام عجیب غریبه

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

اسی از لج شوهرت برو تعذیراتی جایی، این شرکت رو لو بده 😂ولی جدی چه شرکت مسخره ای، محیط کار باید رسمی ...

عزیزم تازه روزی ده ساعت میشینن باهم حرف میزنن

کافه اینا هم میرن

اونایی که شوهر دارن از تخت خوابشونم میگن

من فقط چیزی نمیگم که شوهرم از بحثاشون بازم بهم بگه

عزیزم تازه روزی ده ساعت میشینن باهم حرف میزننکافه اینا هم میرناونایی که شوهر دارن از تخت خوابشونم می ...

جسارتا شرکت خصوصی همسر شما تو چه حوزه ای فعالیت میکنه؟

جدی روت نمیشه دلت نمیاد آدرس شرکت و بده خودم میرم لوش میدم چه محیط سم و بی در و پیکری

عزیزم تازه روزی ده ساعت میشینن باهم حرف میزننکافه اینا هم میرناونایی که شوهر دارن از تخت خوابشونم می ...

من همیشه از محیط کار اینجوری بدم میومد، برا همین میگفتم با کسایی که محیط کارشون باز تر و صمیمی تر هست ازدواج نمیکنم، مثل کادر درمان یا وکیل یا...ولی درحقیقت هر کس خودش حریم خودش رو تعیین میکنه، شوهرتون وقتی متاهله نباید درگیر چنین جمعهایی بشه، میتونه صاف بره سرکار صاف بیاد

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷