2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

من الان تو اون تاپیکت بودم‌. نه اصلا زشت نیست الان انقد گرونه بیشتریا اینجوری خزید میکنن. دوتا بادمج ...

تو این مدتی ک خوابگام انقد با سوسیس و نودل سر کردم ک واقعا حتی تو مغازه هم میبینمشون حالم ب هم میخوره 

بادمجون رو چجور درست کنم تلخ نشه؟

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

نه تنها زشت نیست بلکه ای کاش اینجور سبک مصرف و خرید کردن بیشتر بین ایرانیا جا بیفته و همه یاد بگیرند در حد نیازشون خرید بکنن


یه اقتصاد داغون داریم با یک جامعه مصرف‌زده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
تو این مدتی ک خوابگام انقد با سوسیس و نودل سر کردم ک واقعا حتی تو مغازه هم میبینمشون حالم ب هم میخور ...

پوست بگیر  ازوسط نصف کن بزار یه ساعت دوساعت تو آب‌نمک بعد بشور یکم خشک که شد سرخ کن.اینجوری نه تلخه نه روغن میبره. حق داری خب نودل و سوسیس غذای روتین نیست هفته ای دوبار ام زیادیه

پوست بگیر ازوسط نصف کن بزار یه ساعت دوساعت تو آب‌نمک بعد بشور یکم خشک که شد سرخ کن.اینجوری نه تلخه ...

دیگ مجبوری با نودل سر میکردم چون آشپزی هم بلد نیستم 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز