2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده😔 کاش طلاق نمی‌گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 7184 بازدید | 247 پست

خیلی سخته خیلی خیلی 

ولی بهترین تصمیم رو گرفتی 

و به این فکر کن که اگه ازدواج میکردین بچه دار میشدین و تازه میخواستی طلاق بگیری چقدر سخت تر میشد

سخته ولی پشیمون نباش 

این ادم حتی اگه تو غر نمیزدی بهونه دیگه ای پیدا میکرد 

بحث و دعوا و غر بین همه زنو شوهرا هست 

و اگه اون بهت بیمحلی نمیکرد که تو غز نمیزدی پس تقصیر تو نیست

🤌🫀
خب پس چرا دلت برای کسی تنگ شده که رسما گفته نمیخوادت؟دلتنگش نشو دختر بهتر که جدا شدی ازش چند سال دیگ ...

شاید با محبت و سیاست درست میشد من باید صبوری میکردم.  بخدا هی دنبال دلیل این طلاق میگردم میگم آخه چی باعث شد در کمتر از یک ماه ولم کنه 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیاقتتو نداشت بهش فکر نکن

بنظرت اینکه من هی باهاش بحث میکردم که چرا بهم توجه نداری دلیل خوبی برای طلاق دادنمه؟ 

بنظرت زود اقدام کردم برای طلاق ؟

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
شاید با محبت و سیاست درست میشد من باید صبوری میکردم. بخدا هی دنبال دلیل این طلاق میگردم میگم آخه چی ...

وقتی رک و راست گفته نمیخوادت عزیزم یعنی دلش جای دیگه بوده

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

شاید اکه من غرورم رو کنار میزاشتم و بهش اصرار میکردم و بهش پیله میکردم باهام خوب میشد و الان طلاق نم ...

چند ماه مگه کمه اتفاقا کار خوبی کردی این حالت طبیعی وگذراست زن ها همیشه بعد طلاق اولش خیلی ناراحت میشن بعد یه مدت بگذره خوب میشی اگه میخواستت که طلاقت نمی داد بهتر شد اتفاقا الان غرورت رو حفظ کن چرا پیله میکردی به چه قیمتی عشق یکطرفه وزوری که بدرد نمیخوره 

خدایی جحوری تو ۵ماه وقت کردین به اختلاف و طلاق برسونین ؟!؟!؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️