2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده😔 کاش طلاق نمی‌گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 7190 بازدید | 247 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اکه من غرورم رو کنار میزاشتم و بهش اصرار میکردم و بهش پیله میکردم باهام خوب میشد و الان طلاق نم ...

گفتی بودیم تو همین وضع بودیم با غرور خوردشده و اعتماد به نفس له شده 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مرد اگه نخاد تو خودتو بکشی هم طلاقت نمیدهاین حس دلتنگیت موقته ولی بدبختیت با اون دائمی بود

شاید از روی لجبازی چند ماه سراغم رو نگرفت . خانوادم فامیلم میگن اون دوستت نداشت و بهانه پیدا کرده بود ولی من هی میگم نه من مقصرم که غر زدم اون خسته شد ازم 🥲

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
شاید اکه من غرورم رو کنار میزاشتم و بهش اصرار میکردم و بهش پیله میکردم باهام خوب میشد و الان طلاق نم ...

خب دلیلش چی بود؟

شما که هنوز باهم زیر یه سقف نرفته بودین که 

چطور گفته نمیتونم باهاش زندگی کنم؟

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

الان مبگی پشیمونی ولی اگه به فرض التماس میکردی بلید تو زندکی واسه محبت کردن گدایی میکردی باز میگفتی پشیمونم کاش طلاق میگرفتم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

شاید از روی لجبازی چند ماه سراغم رو نگرفت . خانوادم فامیلم میگن اون دوستت نداشت و بهانه پیدا کرده بو ...

عزت نفست رو ببر بالا

هزارسال دیگ التماس میکردی درست نمیشد

پس اروم باش

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خوب کردی طلاق گرفتی...

همین مونده خودمون خوار و خفیف کنیم برای جذب عشق و محبت مرد...اگه واقعا عاشق باشه و بخواد نیاز نیست انرژی بذاری و از خودت کم کنی تا دوستت داشته باشه‌.

یکم خودتون دوست داشته باشید و ارج و احترامی که لایقش هستید اول به خودتون بذارید دوم به بقیه نشون بدید اگر می خوان جایی که توو قلبتون داشته باشن باهاتون چطور رفتار کنم...

به نامزدم از همون اول آشنایی گفتم باهام درست رفتار کن و سالم عشق بورز و من رو بخواه منم ۱۰۰ خودم رو برات میذارم.

آشنایی تون سنتی بوده؟یا از قبل دوست بودین؟بهش فکر نکن لیاقتت کسیه که با جون و دل برات وقت بزاره و بخ ...

همکارا معرفی کردن دو ماه آشنا شدیم همه چی خوب بود تا اینکه خواهراش اومدن و سردش کردن . اون خیلی پولدار بود یهو پولدار شده بود جو گرفته بودش به راحتی گفت نمیخوامت

شاید از روی لجبازی چند ماه سراغم رو نگرفت . خانوادم فامیلم میگن اون دوستت نداشت و بهانه پیدا کرده بو ...

من تو‌نامزدی غر زدن سهله چندین بار کتکش زده بودم دم به دیقه هم دعوا داشتیم جفتمون لجباز بودیم

میخام بگم اوایل دعوا زیاد پیش میاد

اون احتمالا دلش پیش یکی دیگه گیر بوده کلا خیلی عاشقت نبوده

کسی که چهار ماه باهات قهر کرده نیومده سمتت به دردت نمیخوره

آخه منم مقصر بودم هی میگفتم بهم زنگ بزن بهم توجه کن . میگفتم اگه دوسم نداری بگو 

شاید از دستم خسته شد غرورش نزاشت بیاد 

همه چی رو انداخته کردن من مینه دختره خودسر بود به حرفام گوش نمی‌داد 

شر و ور نگو و الکی هیجانی حرف نزن و تصمیم نگیر(ببخشید رک گفتم)

چه حرفاااا اگه می خواستت صد سال کار به طلاق نمی کشید...

یکم کتاب های توسعه فردی بخون و پادکست باشگاه و... متوجه میشی جامعه چطوریه و اصلا خودت به خودشناسی میرسی