2777
2789
عنوان

دوستان اینایی که از سگ و گربه میترسن را درک کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 23 پست
منم همین مشکل رو دارم خیلی دوست دارم ولی میترسم حتی میخواستم بخرم که از ترسم کاسته شهیه سری یکی سگشو ...

بله متأسفانه برخوردشون بده. به منم گفتن شماها از کجا اومدین ديگه 😅

زندگی زیباست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترس و فوبیا قابل درکه 

ولی کسایی هستن که برخورد زشت با صاحبان پت دارن و قضاوت نابه جا میکنن پت توی خیابون ببینن ده تا فحش میدن آزار میدن پیشت به گربه میکنن گربه بیچاره رو میترسونن با ماشین له میکنن سنگ بهشون میزنن وسیله سنگین پرت میکنن دیدم که میگما اینهمه سگ و گربه که پاشون زیر چرخ ماشین له شده و حیون بی زبون میلنگه 

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

منم از تمام حیوانات میترسم 🫠🤦‍♀️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

من هرگز سگمو بدون قلاده و بند بیرون نمیبرم. توی راه پله هرگز نمیذارم خودش بره بغلش میکنم. بیرونم همیشه سعی میکنم بین خودم و دیوار راه بره. اگه ببینم کسی میترسه تا جایی که بتونم بندشو کوتاه میکنم و میچسبونم به دیوار خودم جلوش وایمیستم تا رد بشن حتی اگه بچه باشه بغلش میکنم که نترسه.

واقعا به کسی که میترسه و احساسش احترام میذارم. ولی اگه کسی بترسه و ترسشو پشت بددهنی قایم کنه واقعا نمیتونم رعایت کنم میذارم سگم هوار هوار کنه! میترسی خودت برو از دورتر رد بشو یا بگو میترسم سگتو نگهدار. چرا فحش میدی؟ (شما رو نمیگم ولی خیلی برمیخورم به این آدما) خب نمیگی فحش دادی سگم دوتا واق زد تا خیابون بعدی دویدی که ضایعتره!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
ترس و فوبیا قابل درکه ولی کسایی هستن که برخورد زشت با صاحبان پت دارن و قضاوت نابه جا میکنن پت توی خی ...

نه عزیزم منظور اونا نبود

در کل باید احترام بذاریم به هم 

چه اونا که پت دارن چه اونا که میترسن...

زندگی زیباست...
من هرگز سگمو بدون قلاده و بند بیرون نمیبرم. توی راه پله هرگز نمیذارم خودش بره بغلش میکنم. بیرونم همی ...

نه عزیزم من فحش نمیدم دوسشون دارم

زندگی زیباست...
نه عزیزم منظور اونا نبوددر کل باید احترام بذاریم به هم چه اونا که پت دارن چه اونا که میترسن...

منظورم شما نیستی ولی متاسفانه خیلیا که میترسن ترسشون ایراز نمیکنن و بجاش شروع به فحاشی و رفتار غیر انسانی میکنن (هم خیابونی هم پت) 

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره