2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میری دادگستری اونجا فرم میدن پر میکنی تقاضا طلاق میکنی صبر میکنی تا اخضاریه رو بدست شوهرت برسونن و وقت طلاق معین کنن  باید ثابت کنی شوهرت صلاحیت نگهداری بجرو نداره همبن دست بزن و کارایی که مبکنه رو مدرک کن بچتون بگیر تقاضا مهریه کن حتی اگه قسط بندی کردن هم کوتاه نبا و نفقه بگیر 

عزیزم فک کردی گوشیمو میزاره جلو دستم ک من زنگ بزنم؟؟ همین ک قهر کردم هزارتا کتک خوردم ک گوشیو گرفتم ...

گوشی زاپاس بخر یا به همسایه ها بسپار، ببین اگر فقط یبار زنگ بزنی و پای شوهرت به کلانتری باز بشه اونوقت هیچ وقت دست روت بلند نمیکنه، چون متوجه میشه مملکت قانون داره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اره ننش

عزیزم💔

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

خوشبحالت من دلم خونه برا بچم . ازم گرفتش

تو اصلا نگران نباش همبن بیرون کردنت و دست برنت خودش باعث میشه برو بدن بهت فقط یا شاهد جمع کن یا همبن الان که بیرونت کرده برو پلیس بگو صورت جلسه کنه برات

اگه وضع مالیت خوبه یه وکیل بگیر پدرشو دربیاره هیچ مردی حق نداره دست رو زن بلند کنه اینو ول نکنیا کفش آهنی پات کن و حقتو بگیر کوتاه نیا چون اونی که این وسط ضرر میکنه تویی بچت اگه دختره راحت تر میتونی بگیری