2777
2789

یک جمله ای که چند وقت پیش روم خیلی اثر داشت،حرف مامانم بود وگفت :واسه هر مشکلت یکبار تو زندگی ات غصه بخور ،یکبار گریه کن بعد فاتحه اش بخون وفراموشش کن

انقدر بهش فکر نکن!روانی میشی!!باید بیام ازتوبیمارستانها جمع ات کنم🫠

در وجودهمه مایک منِ شاد 🥰 یک منِ مضطرب 🫥 یک منِ افسرده😞 و یک منِ عصبانی🤨 وجود دارد. کدام من پیروز می شوند؟🤔 هر کدام که بیشتر تغذیه شوند💌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگفت بسپر به خدا بگو خدا اگه فلان ادم فلان چیز به صلاحم نیست ازم دورش کن ازم بگیرشابن دعارو که کردم ...

درسته؛ سپردن به خودش ،که خلقت کرده،از جایی که گمان نمی کنی، به دادت می رسه

در وجودهمه مایک منِ شاد 🥰 یک منِ مضطرب 🫥 یک منِ افسرده😞 و یک منِ عصبانی🤨 وجود دارد. کدام من پیروز می شوند؟🤔 هر کدام که بیشتر تغذیه شوند💌

من اگ دارم نفس میکشم به خاطر توعه

چقدر جذاب😍

منم همسرم چند وقت پیش که حالم خیلی بد بود بهم گفت:توامید خیلی هایی،اول من که به خاطر تو  واین زندگی تلاش می کنم،بعد مادرت که امیدش به تو که بهش سر میزنی ومدام دکترش می بری! خواهرت وخواهر زاده هات که کمک حالشونی!

پس انقدر غمگین نباش ،قوی باش،آدم های زیادی به بودنت امید دارند🫠