2777
2789

لطفا نی نی یارو ی ادم محترم تگ کنه جمشون کننن این پسره کلا دیوانس ادا زنارو درمیاده یکی بیاد رو نی نی یارو تگ کنه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16178045/جومونگ-بهم-درخواست-دوستی-داده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

اینجا نگفتم تو اون تاپیک گفتم گلم رو اون پسره تگ کن

باشه گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم تو شروع کردی اول

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

گلم تو شروع کردی اول

مهم اون پسره خودشو زده ب دختر بودن رز با ساره نینی یارو تگ کن مال من خودم هرچی میزنم نمیشه لطفا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

مهم اون پسره خودشو زده ب دختر بودن رز با ساره نینی یارو تگ کن مال من خودم هرچی میزنم نمیشه لطفا

باشه