2777
2789
اخه تخصصیا فرجشون زیاده مثلا درسی مثه شیمی فک کنم سه یا چهار روز فرجه داشت ولی عمومیا فرجه کمی بهشون ...

دقیقاااا

عمومیا اصلا فرجه ندادن

تخصصی ها رو هم قبلا برای کنکور یه ذره خوندی صفر نیستی

صل علی سترکه چشما حسود بترکه🧿🧿🧿

من مشکلم ادبیات و ریاضی و بهداشت و تاریخه

کل درسا یه طرف این سلامت بهداشت یه طرف لعنتی هیچی ازش نمیفهمم

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه میشه بفرستی برام تاپبکشوچجوری برم اونجا؟

رفت تاپیکش دیگه

توی سایت سرچ کن نهایی زمانش رو هم بزار ۲۴ ساعت پیش همه تاپیکا برات میان

اخه تخصصیا فرجشون زیاده مثلا درسی مثه شیمی فک کنم سه یا چهار روز فرجه داشت ولی عمومیا فرجه کمی بهشون ...

اخه قبلا عمومیا رو خوندیم دیگه اون یه روزم یه بار میخونیم بعدش نمونه سوال

دقیقااااعمومیا اصلا فرجه ندادنتخصصی ها رو هم قبلا برای کنکور یه ذره خوندی صفر نیستی

اره ماهم استادمون همینو گف

گف عمومیارو مخصوصا ادبیات و فارسی رو تو این دو هفته بخونید چون فرجشون خیلی کمه اخه تخصصیا فرجشون زیاده بعد معمولا واسه کنکور یه نگاهی بهشون کردن بچه ها

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

اخه قبلا عمومیا رو خوندیم دیگه اون یه روزم یه بار میخونیم بعدش نمونه سوال

خب عزیزم همه که مثل شما عمومی هاشون رو یه دور نخوندن😂