2777
2789

رفلاکس پنهان داره ولی زیاد هم نبود دکتر نمیبردم‌بنظرم خودش درست میشد ولی همش شوهرم اصرار کرد گفت ببریم تو آینده خطر داره اینا رفلاکس… خلاصه دیروز بردیم دکتر براش کپسول امپروازول داد گفت تو شیر یا ماست بهش بده قبل شیر منم ساعت ۱۰ بهش دادم با یکم ماست بعد اون دخترم بی قراری کرد تا الان فقط جیغ و گریه و ناله الان خابیده تو‌ خاب هم ناله میکنه 😔😔😔😔 چیشده بهش بگین چیکارش کنم؟؟؟ خدایا دارم از نگرانی میمیرم

چند وقتشه ؟ من اوایل یک چهارمشو میدادم بعد چند ماه نصفش شاید زیاد دادی

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند وقتشه ؟ 

رفلاکسی که درمان نشه برای بچه خوب نیست 

ساشه های امپرازول هم هست 

چقدر رفتارهاتون هیجانیه عزیزم ، هم اون قسمت که دکتر نمی بردید هم اینکه الان اینجور بی قرارید 

۶ماه

یدونه کامل دادی قرص؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

عزیزم منم دختر ۴ ماهم رفلاکس پنهان داره، دکتر امپرازول براش نوشت چون تلخ بود دلم نیومد ندادم بهش الان دیگه اصلااااا تو بیداری شیر نمیخوره مجدد بردم دکتر براش نکسیوم نوشته چند روزی هست میدم بهش اما اصلا شیر تو بیداری نمیخوره

شکرت خدا❤
ن نصف کپسول

اهان خوبه پس مشکل چیز دیگه است