2821
2789
عنوان

یه غذای خوشمزه یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 95 پست
بعد از اینکه ریزش قطع شد از روغن هایی که باعث رشد مجدد مو و پرپشت شدنش میشه استفاده کن گلمیا برو مزو ...

حالا ترسم از اینه ازمایش هورمونی بدم بگن همه چیت نرماله،. و من بمونم و یه سر کچل و یه صورت پر جوش 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
حالا ترسم از اینه ازمایش هورمونی بدم بگن همه چیت نرماله،. و من بمونم و یه سر کچل و یه صورت پر جوش

فک نمیکنم گلم

چون علائمت خیلی مشهوده

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فک نمیکنم گلمچون علائمت خیلی مشهوده

ممنون عزیزم دعا کن تو این ازمایش هر مشکلی دارم نشون داده بشه و دیگه نخوام یه عمر غصه بخورمو دنبال دردم باشم❤️❤️🥺

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
ممنون عزیزم دعا کن تو این ازمایش هر مشکلی دارم نشون داده بشه و دیگه نخوام یه عمر غصه بخورمو دنبال در ...

ان شاـٔ الله همینطور میشه عزیزدلم♥️به امید تندرستی هممون

ان شاـٔ الله همینطور میشه عزیزدلم♥️به امید تندرستی هممون

به امید خداا عزیز دلم ولی من هیچ وقت محبت شمارو یادم نمیره❤️❤️❤️

به امید خداا عزیز دلم ولی من هیچ وقت محبت شمارو یادم نمیره❤️❤️❤️

لطف داری بهم عزیزدلم🌱🫶😘

ممنون از مهربونیت

2825
2823
2791
2779
2792