سلام بچه ها .شوهر من اصلا حاضر نیست دلخوری من رو گوش بده نه تو پیام نه حرف .موقع عصبانیت و بحث خیلی حرفا بهم میزنه که خیلی خیلی ناراحت میشم و تو دلم میمونه .بعداً اگه بهش مثلا بگم تو این حرفا رو بهم زدی اصلا قبول نمیکنه .میگه من اصلا همچین حرفی نزدم یا نهایتا میگه اون موقع عصبانی بودم و حس قلبی من اون حرف نبوده
🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم هر وقت گفتم بیشتر ازم فاصله گرفت و گفت تو فقط تو گذشته زندگی میکنی منم برام تجربه شد تو دعوا هر چی گفت منم هر چی تو دلم بود جوابشو میدم بعد دیگ هیچی نمیگم 😂
من اینجوری هستم که تو عصبانیت سعی میکنم خیلی بی احترامی نکنم و حرفی نزنم که بعداً پشیمون بشم .اما اون خیلی حرفا میزنه که حس میکنم ازم متنفره ولی فقط همون لحظه هست و انتظار داره که بعد از چند دقیقه من اصلا بابت حرفاش ناراحت نباشم .میگه اون حرفا حس قلبی من نسبت به تو نبوده
من اینجوری هستم که تو عصبانیت سعی میکنم خیلی بی احترامی نکنم و حرفی نزنم که بعداً پشیمون بشم .اما او ...
حرفشو باور کن . همه که مثل هم نیستن .
ما خودمون باید احترام خودمونو نگه داریم وقتی میبینیم کسی عصبانی هست حالا شوهر . ما ادامه ندیم که کار به جایی برسه که بخواد حرف بد بزنه یا کار به کتک کاری برسه خدایی نکرده. جواب همو دادن نشانه شجاعت نیست .
حرفشو باور کن . همه که مثل هم نیستن . ما خودمون باید احترام خودمونو نگه داریم وقتی میبینیم کسی عصبان ...
نمیدونم آخه گفتم که من خیلی کم سر به سرش میزارم .ولی اینقدر دلخوری دارم که اکثر اوقات تو تنهایی نشخوار ذهنی دارم در مورد حرفاش حتی اینقدر که به گریه میکشه