2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی 20،دومی 21 اصصصصصلا آمادگی نداشتم

بنظرم بچه اولت 5،6 ساله شد بیار

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من ۲۶ به نظرم اختلاف سنی بین دو بچه بیشتر اثر گذاره تا اختلاف با مادر . اختلاف بچه های من ۴ ساله راضیم چون نوزادی دومی به مدرسه اولی نخورد تا دومی نوزاد بود اولی هم توی خونه بود . تقریبا مستقل بود توی کاراش و الان همبازی شدن هم مدرسه شدن و روابطشون خوبه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من ۲۶ به نظرم اختلاف سنی بین دو بچه بیشتر اثر گذاره تا اختلاف با مادر . اختلاف بچه های من ۴ ساله راض ...

من نمیدونم چرا همش میترسم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اولی ۲۵

دومی ۳۰

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨