2777
2789

دوستانی که می‌خواین بیاین بنویسین وای من یه ساعتم طاقت دوری همسرمو ندارمو من و همسرم همیشه از هم عذرخواهی می‌کنیم و نمی‌تونیم بی هم بمونیمو.....

شماها رو نمی‌گم عزیزان شماها ایشالا زندگیتون پایدار باشه این تاپیک برای شما نیست 

کسایی که بیشتر از یکی دو روز قهر بودند یعنی به معنای واقعی نه رابطه جنسی نه رابطه عاطفی نه حرف نه پیامک نه اس‌ام‌اس هیچی 

طولانی‌ترین مدتش کی بوده ؟؟؟

و بدون این روابط آخر سر که حالا آشتی شدید به هم برگشتید به هر طریقی چه اتفاقی افتاد سرد شدید برای همیشه؟؟

البته خیلی هم مهم نیست چون من قصد طلاق دارم ‌

و قلبم شکسته و هر موقع قلبم می‌شکست نمی‌تونستم چه جوری رفتار کنم که بفهمه واقعاً شکستم 

همیشه هم سر یه ساعت آشتی می‌کردم 

اما این دفعه واقعاً می‌خوام چس محل کنم 

راهنمایی از سر تجربه پلیز؟

غمِ دل با تو نگویم که نداری غمِ دل با کسی حال توان گفت که حالی دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر بیشرف منم جدیدا اینجوری شده. والا قدیم یه کلمه میگفت الان گند میزنه بعد تیلی عادی میاد حرف میزن ...

منم راضی ب مرگ همسرم هستم

غمِ دل با تو نگویم که نداری غمِ دل با کسی حال توان گفت که حالی دارد 

حدود یک ماه. اون روزا بچه ام مریض بود. بیماری قلبی داشت. جفتمون بی اعصاب بودیم. سر کیک پختن قهر کردیم. تو اوج بیخوابی و دل نگرانی من گفت خیلی وقته کیک درست نمیکنی. چرا لاک نمیزنی. چرا مثل قبل دسر و مخلفات نداریم.

منم سیم مغزم لخت شد. یه دعوای شدیدی کردیم. یک ماه ول کردم رفتم. اونم غد بود. نیومد. کار کشید به خانواده ها.

آشتی کردیم 

دلخوری هم بعد آشتی رفع میشه 

به قول تو اگر هر کس به سهم خودش عذرخواهی کنه، در جهت جبران و تلاش برای جلوگیری از تکرار بربیاد، سردی ایجاد نمیشه که به طلاق برسه.

شما هم حتما دلیل محکمی واسه تصمیمت داری. امیدوارم خیر واست پیش بیاد 

منم راضی ب مرگ همسرم هستم

باز خدارو شکر میتونی جدا شی. این پدرسگ منو دق داده. پول بیمه رو بهم نداده که واسه تولد خواهرش طلا بخره

کثافت طلاهای منو چند بار دزدید فروخت بعد الان رفته سراغ طلا واسه آبجیش

بددهن بچه ننه معتاد

خاک بر سرش

تا پارسال نهایتا یه روز اما یه ماه پیش کلا روابطمون سرد بود تا اینکه بحثمون شد و سه چهارروز قهر بودیم عین این چهار روز من حتی غذا هم درست نمیکردم لام تا کام صحبت نمیکردبم ولی شب ی جا میخوابیدیم تااینکه داییش اینا اومدن خونمون منم باروی باز ازشون پذیرایی کردم انگار ن انگار قهری تو خونمون صورت گرفته بعد رفتنشون اومد باهام آشتی کرد ولی دو سه روز بعدش دعوای شدیدتری باهم گرفتیم طوری که خونه رو ول کردم و رفتم شکایت کردم ازش که روز بعد اومد دنبالم دوباره اشتی کردیم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

وقتی قهر میکنه میره خونه ننه ش بعدم احتمالا دچار عذاب وجدان میشه برمیگرده خیلی طول بکشه ۵ روز ..منم تو اون مدت تنهام کلا شب وروزش ،یبار برای خودم ناهار درست کرده بودم حالمم خوب بود باخودم گفتم‌به جهنم که قهر دیدم یهو اومد 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
تا پارسال نهایتا یه روز اما یه ماه پیش کلا روابطمون سرد بود تا اینکه بحثمون شد و سه چهارروز قهر بودی ...

شبیه دعواهای تام وجریه ،دعوای شما 😂😂😂😂😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
شبیه دعواهای تام وجریه ،دعوای شما 😂😂😂😂😂

🤣🤣همش سر چیزای الکیه 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤