2777
2789
عنوان

صندلی جلو مال زنه

927 بازدید | 78 پست

قصد توهین ندارماااا ولی خب اخه مگه کلام خداست چی تو مغز بعضیاست 

ی نفر تاپیک زده بود من موافق رفتار شوهرش نبودم ک مثلا وقتی بقیه هستن بیاد ب زنش بگه پاشو  برو عقب عقب جلو نداره ک 

ولی بعضیاااا با قاطعیت گفتن جای ما عه 

ب پدر شوهر هم نمیدیم 

ندید بدیدین؟؟ 

تو ماشین مگه چ خبره؟ چیکار میکنید 

واقعا نمیتونم درک کنم 

هیچ دلیلی نداره جز اینکه جلو ندیده باشی وگرنه مسافت کوتاه یا حتی بلند جاتو بدی ب بزرگ تر مگه چی قراره بشههههعه 

اگه مخالفین قانعم کنید 

کاربری از آذر ماه دست منه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم جای زن کنار شوهرشه

حالا چیز مهمی هم نیست اما خب جای ژن کنار شوهرشه

اون تاپیک هم شرکت نکردم

شما فکرکن یه زن راننده باشه پدر شوهرش یا باباش بیاد بنظرت شوهرش بلند میشه بره عقب؟

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

منم با شما موافقم

حالا همیشه من نشستم، ۴ بار یه بزرگتر بشینه

همیشه شوهرم پیش منه، دو بار بدون من بره پیش خانوادش

همیشه منو بغل کرده چند بارم مادر و خواهرشو بغل کنه

واقعا هیچ اتفاقی نمیفته آسمون به زمین نمیاد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من میگم جای زن کنار شوهرشهحالا چیز مهمی هم نیست اما خب جای ژن کنار شوهرشهاون تاپیک هم شرکت نکردمشما ...

اره میره چرا نره احترام ب بزرگ تره ی مرد بالای ۵۰ سال بذاری عقب 

جای زن پیش شوهرشه اینجپری ک شما میگین اککی مثلا مراسم عروسی هم ک حدا هستن زنه باید بگه منو ببرین پیش شوهرم 

خب بلاخره ی جاهایی فاصله هست 

ما مهمونی هامون اکثرا مردا جدا میشینن زنا جدا 

ماشینم بنظرم همینه قضیش 

کاربری از آذر ماه دست منه 

یه عمر قراره بغل هم باشن حالا یکی دو ساعت داخل ماشین اون هم به فاصله یه وجب به نظرم واجب نیست 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من میگم جای زن کنار شوهرشهحالا چیز مهمی هم نیست اما خب جای ژن کنار شوهرشهاون تاپیک هم شرکت نکردمشما ...

نه اونموقع مرد رانندگی میکنه

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

اره میره چرا نره احترام ب بزرگ تره ی مرد بالای ۵۰ سال بذاری عقب جای زن پیش شوهرشه اینجپری ک شما میگی ...

نظرتون محترمه

اما‌واقعا  توماشین نشستن اونقدر مهم نیست سرش دعوا کنن

یسری بزرگترا هم‌کلا خودشون‌عقب میشینن میگن راحت تریم

یا یسریا راحت ترن میگن ما میریم عقب بجاش بزرگتر بیاد جلو بشینه

اما هیچوقت نفهمیدم چرا باید سر این مسئله دعوا بشه مگه بچه هستن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست