2777
2789
عنوان

جواب استخاره

127 بازدید | 18 پست

آقا یه موضوع خیلی مهمه و واقعا خودم نمی تونم تصمیم بگیرم 

اوایل استخاره میکردم همش خوب میومد 

ولی الان همش بد میاد چیکار کنم 

نگید چرا چند بار میگیری موضوع خیلی مهمیه و منم حساسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باش ممنون واقعا نیت کردم

نتیجه استخاره:

حتما انجام بده

نتیجه کلی:

بسیار خوب است مورد تحسین افرادی قرار می‌گیرید که در اول بکار شما خرده می‌گرفتند.

نتیجه ازدواج:

مورد مناسبی است از سختیها و مشکلات نهراسید که ارزش انجام را دارد.

نتیجه معامله:

مشکلاتی وجود دارد ولی با توجه به منفعت و سودی که نصیبتان خواهد شد ناچیز است.

سوره:

یوسف

آیه:

31

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
نتیجه استخاره:حتما انجام بدهنتیجه کلی:بسیار خوب است مورد تحسین افرادی قرار می‌گیرید که در اول بکار ش ...

واقعا ممنونم ❤️😍

به نظرت چرا دیگه هر وقت خودم میگیرم جواب نمیده یا خوب نمیاد ؟

واقعا ممنونم ❤️😍به نظرت چرا دیگه هر وقت خودم میگیرم جواب نمیده یا خوب نمیاد ؟

نمیدونم والا

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
بله عزیزم

نتیجه استخاره:

اختیار با توست

نتیجه کلی:

میانه‌ی آن خوب است همه‌ی جوانب را در نظر بگیرید سپس انجام دهید و الا ترکش بهتر است.

نتیجه ازدواج:

تحقیق کامل - تمام کردن حرفهایتان و دادن صدقه - سپس ازدواج و إلا صبر کنید بهتر است.

نتیجه معامله:

مشورت با اهل خبره و دادن صدقه رمز موفقیت در این کار است و گرنه ترکش بهتر است.

سوره:

نساء

آیه:

128

نیت کردی؟

برا من لطفا 🥲🥲نیت کردم اگه امکانش هست بگیرید 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
برا من لطفا 🥲🥲نیت کردم اگه امکانش هست بگیرید

استارتر برایشونم میگیرم قفل کن ممنون