2777
2789
عنوان

دلم میخواد یکی باهام حرف بزنه

128 بازدید | 9 پست

دلم گرفته بچه‌ها میخوام با خدا حرف بزنم 

کاشکی زبون داشت کاشکی میگفت باشه من برت میگردونم به چهارماه پیش اونوقت من درست تصمیم می‌گرفتم 

بچه‌ها من چهار ماه پیش با اینکه هدفای دیگه ای داشتم فقط به خاطر اینکه یه خواستگار خوب اومد قبولش کردم 

تحقیقات زیاد نکردیم 

راستش دوسش داشتم یکم عشق بچگیم بود قبول کردم 

تو نامزدی یه چیزی دیدم به مامانم گفتم بگو نه گفت من آبرو خرج کردم و تو رو خدا اذیتم نکن 

واقعاً پسر خوبیه خودم دارم با کارام خرابش میکنم با این فکرا که می‌خوام تنها باشم و اینا 

بچه‌ها احساس میکنم خیلی خرابکاری کردم حس میکنم درست نمیشه زندگی بهم فشار آورده 

نمیدونم چیکار کنم نمیدونم نمیدونم 

خدایا شکرت که هستی =)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان؟ یعنی طبیعیه؟

نمیگم طبیعی ولی برای هر کسی ممکنه پیش بیاد علت اش کم تدبیری و اعتماد بیش از حد است آیا والدینت از این ازدواج در ابتدا راضی بودن ؟ معمولا اگه راضی نباشن خوب و جالب نمیشه شما خودت اگه بچه ای داشته باشی بدون مشورت و بدون نظر تو ازدواج کنه چه حالی میشی؟ صادقانه جواب بده

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....