2777
2789
عنوان

پسر یا برادر کلاس چهارم پنجم ششمی

118 بازدید | 15 پست

قراره بنده به عنوان سفیر برا این مقطع داستان بخونم 

می خواستم بدونم برای  پسران این مقطع داستان باید به چگونه ایی انتخاب کنم

مثلا داستان بچگونه یا کمی نوجوان پسند 

شما اگر پسری در این مقطع دارید میشه بگید از لحاظ سنی و عقلی به چه صورته؟

رفتار بچگانه داره یا بزرگسالانه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا تو اون سن هنوز عقلی بچه ان 

ولی چیزای زیادی راجب دنیای بزرگترا شنیدن 

برای پسر بچه ها داستانت باید جذابیت داشته باشه 

مثلا میتونی با شوخی جذابش کنی 

ولی خب مراقب باش ک زیادی گرم نگیرن و اونا سر شوخیو باز نکنن سر به سرت بزارن 😶😅(ب محیط زندگی و جو بچه ها هم بستگی داره ) 

داستان نوجوانانه بهتره 

خیلی از پسرا تو اون سن هنوز از لحاظ عقلی بچه‌ن

بله درسته 

آخه قراره برای بچه هایی داستان بگم که بسیار فحاشی میکنند و خوب قاعدتا از مسائل زیادی هم سر در میارند 

نمیدونم هنوز دنیای بچگانشون رو حفظ کردند یا ....

🤕

بله درسته آخه قراره برای بچه هایی داستان بگم که بسیار فحاشی میکنند و خوب قاعدتا از مسائل زیادی هم سر ...

مطمئن باش شاید فحاشی رو بلد باشم اما مسائل زیادی رو نمی‌دونن یا درست و کامل نمی‌دونن.متاسفانه این فحاشی رو بچه ها از یوتیوب و تلگرام و اینستا یاد گرفتن که پدر مادرا خیلی راحت در دستزس بچه میزارنش

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

بله درسته آخه قراره برای بچه هایی داستان بگم که بسیار فحاشی میکنند و خوب قاعدتا از مسائل زیادی هم سر ...

بزارین تحقیق خودمو بگم.تو این سن،دخترا اکثرا خیلی از مسائلی که مناسب سنشون نیست رو میدونن،خیلی از فحاشی رو بلدن ولی اصلا بروز نمی‌دن که میدوننشون.اما پسرا بر عکس.چیز درست و زیادی نمی‌دونن اما همونا رو بسیار استفاده میکنند خصوصا در مدرسه.البته نه همه ی دخترا یا همه ی پسرا اکثریتشون

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

بزارین تحقیق خودمو بگم.تو این سن،دخترا اکثرا خیلی از مسائلی که مناسب سنشون نیست رو میدونن،خیلی از فح ...

ممنون از اینکه وقتتون رو در اختیارم گذاشتید🙏🌹🌹

کمک بزرگی بود برام🌻