2777
2789
عنوان

خدایا اگه واقعا وجود دادری

68 بازدید | 6 پست

ازت میخوام شخص یا اشخاصی که دارن با دروغ ابرو مارو میبرن 

به سزای عملشون برسونی 

ما آدمایی نیستیم که جبران کنیم حرف و حرکتهاشونو

میخوان مارو رسوا کنن ک نتونیم تو جمع سرمونو بالا ببریم خدایا همه چی رو میسپرم به خودت 

خدایا ابرو بردن خیلی آسونه امیدوارم تو ازشون ساده نگذری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمین منم دلم پر از آدمایی که تو زندگیم یه بار هم درست و حسابی ندیدم ولی ابروی منو پیش خانواده شوهرم ...

نمیدونم واقعا خدا میبینه یا نه ...

ولی انقدر وقیحانه دروغ میگن و حرف میزنن که اگه ما بخوایم پی گیر بشیم و ادامه بدیم یهو ب خون ریختن میرسه 

ولی امیدوارم جواب رفتارشونو ببینن

به چشم دیدم. ما یه دوستی داشتیم بشد آدم حسود، درغگو و دو بهم زن. یه اکیپ سه نفره بودیم. بعد چندین سا ...

خب دقیقا اینی ک من میگم هیچکس خونش رفت و آمد نمی‌کرد جز ما

منم هر چی میگفتم نریم شوهرم میگفت نه از سر دلسوزی

ولی حالا  

خب دقیقا اینی ک من میگم هیچکس خونش رفت و آمد نمی‌کرد جز مامنم هر چی میگفتم نریم شوهرم میگفت نه از سر ...

طبق تجربم، دلسوزی رو بوس کنید بزارید کنار. همونا بعدا بهتون یجوری ضربه میزنن که ای کاش میکردید دلسوزی نمیکردید. 

یه دوست دیگه داشتم، خیلی دختر خوبی بودا، ولی به مرور بخاطر تاثیر محدودیت بیش از حد خانواده و دوست ناباباش، عوض شد. فکر کن میدونست من چندسالی هست که تو رابطه احساسی هستم و بهم گفته بود میخوام برم تولد، ولی تنها روم نمیشه. بیا باهم بریم و به دوست پسرت هم دروغ بگو که دخترونه ست و تروخدا دلم نمیخواد برم. ولی به مرور خیلی صدمه میزنن اینا