2777
2789
عنوان

بانک ملی واسه وام ازدواج

944 بازدید | 9 پست

من دیروز ثبت نام کردم بانک صادرات بودم نفر ۶۳۷ ام 

گفتم حذفش کنم یه بانک دیگه بزنم صادرات اذیت میکنه از صبه توی سایتم دوباره ثبت نام کردم بانک ملی ،ولی نفر ۹۳۷ ام شدم 

میترسم دوباره حدف کنم که یه بانک دیگه رو بزنم بشم نفر هزارم 

الان مینویسه بانک انتخابی شما بانک ملی نفر ۹۳۷ ام در صف دریتفت کد رهگیری !!

تا حالا شرایطی این شکلی پیش اومده واستون ؟ خیلی طول میکشه نوبتم بشه؟

منم ملی ثبت نام کردم حدود یک ماهه هنوز کدرهگیری نیومده واسم

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش زود تر  وامو بدن ،دیر بدن دیگه به درد نمیخوره خیلی لفتش میدن  هی قاعده قانون مسخره میزارن مردمو اذیت میکنن 

بعد شما میدونی این عددی که زده شما در صف رزرو هستید برای  کُل بانک های ملی شهره یا فقط اون شعبه ای که زدم ؟

بخدا نمیدونم برای ما حتی نزده بود چند نفر جلو ما هستن فقط ثبتنام اولیه شد

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)

انقد بامبول درمیارن برای وام ک پشیمون میشی،من بانک تجارت غیرحضوری زدم بعدچندماه گف وامت اوکی شده بعد دیدم نمیشه وامو بگیرم پیگیری کردم گفت کدپستیت فلان بوده بهت تعلق نمیگیره انشالله خیرنبینین ک ملت رو بدبخت کردین

رفع سنگینی و چشم زخم...بازگشت معشوق،سرکتاب،طلاق یا مطیع کردن،خریدوفروش خانه،بچه دارشدن و و و و و شمع تراپی...تضمینی چندسال سابقه...به روبیکا پیام بدین: artistic_spirit@