2777
2789
عنوان

گدایی کردن پول از شوهر🙃

867 بازدید | 54 پست

من همسرم درامد زیاد نیست قسط قرض تا ماه پیش نداشتیم یهو رفتیم تو قرض بعد میخواست پول بده حتما باید میگفتم اونم 100 تومن 300 تومن 500 دیگه بیشتر نمیشه فقط برای خرید عیدم 2 تومن زد برام و همین اون وقت من چند وقت کار میکنم صاحب کارمون مشترک حقوق من و ریخته برای شوهرم حالا میخوام ازش بگیرم میگه نصف من نصف تو دستش تنگه میدونم ولی گفتم من و تو نداریم پول تو حساب من باشه که شصت بار زنگ نزنم بگم چی شد ریختی یا نه بهش بر خورد منم کارت و برداشتم خودم ببرم کارت به کارت کنم حالا با این شرایط نصف بزنم یا همشو میترسم ناراحت شه ولی کار کردن با بچه خونه داری حقوق کمتر از همسرم واقعا سخته

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا كه صحبتش پيش اومده كار رو يكسره كن و همه رو به حساب خودت بزن كه چوب دو سر چي چي نشي: هم دعوا و اهم و تخم كرده هم نصف دستمزدت رو بگيري

صاحبكارت چرا به حساب شوهرت ريخته؟ مگه حقوق اون رو به حساب تو ميريخت؟

شما چون همسرت نميتونه بهت پول بده اين سختي رو به جون خريدي كه با كار خونه و بچه بري كار كني خرج خودت رو دربياري، ديگه نصف من نصف تو چيه؟ مگه شوهرت نصف دستمزدش رو ميداد به تو؟

نه حقوقتو نده 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

انجام نده 

این دوران میگذره 

خودتو خخراب نککن 

نزار فکر کنه درموقع تنگ درکش نکردی 

منم منم نکن 

یا کار نکن یا حالا که داری با جون و دل کار می‌کنی منت نزار 

مگه همه خانمها عید خرج میکنن 

بخدا با این شرایط اقتصادی حالا خرج عید هم نباشه چی میشه 

دل خوش مهمه وسلامتی