2777
2789

💜💛سلام صبح قشنگت بخیر بانو :) 

میدونم تا حالا حداقل یک بار تو زندگی خودت رو با بقیه مقایسه کردی ولی اشکال نداره برا اکثرا اتفاق افتاده و اینجا ما فقط میخوایم به همدیگه کمک کنیم برای بهتر شدن 

مشکلاتت رو بنویس تا بقیه بیان راهنمایی کنن مثلا ( درمان جوش جای جوش کم پشت بودن مو یا ابرو اضافه وزن و ....) هر چیزی که اذیتت میکنه رو بگو تا بقیه کمکت کنن و فقط شامل ظاهر نیست ( روش های دلبری واسه عشقت ( شوهرتاااا نه دوس پ😒)  و خلاصه هر چی دلت میخواد ) 💜💛

هر موقع استرس بهتون دست داد  شما باهاش دست ندید 🌝✨

سلام گلم مرسی بابت تاپیک خوبت 💋

چیکار کنم چاق بشم 

پوستم خشک و کدر شده چیکار کنم باز بشه سفید بشه 

موهام چربه باید ی روز درمیون حمام باشم 

اگ کسی جواب سوالام رو میدونه بهم بگ‌ممنونتون میشم🙏🙏✨️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افزایش قد بعد از 18 سالگی 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

سلام گلم مرسی بابت تاپیک خوبت 💋چیکار کنم چاق بشم پوستم خشک و کدر شده چیکار کنم باز بشه سفید بشه موه ...

سلام عزیزم قربانت ❤️ خب در مورد پوست میتونی از ماسک برنج استفاده کنی( من کردم و دوستم هم انجام داد ) میخوای طرز تهیه رو بهت یاد بدم ؟ 

و در مورد چاقی باید مکمل و اشتها آور استفاده کنی ( داروخونه داره ) و غذا های که باعث لاغری میشه مثلا فلفل رو کمتر مصرف کنی 

در مورد موی چرب مشکل خودمم هست 🤧💔

سلام عزیزم قربانت ❤️ خب در مورد پوست میتونی از ماسک برنج استفاده کنی( من کردم و دوستم هم انجام داد ) ...

سلام قشنگم ممنونت میشه یادم بدی 🙏💋

بخدا اینقدر موهام چربه ک کلافه شدم 🤕

باید ی روز در میون حمام باشم اصلان ک حوصلم نمیکشه 

برای چاقی هم اگ اسم دارویی خاصی رو میدونی لطف میکنی بهم بگی ی دنیا دعات میکنم✨️😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

سلام قشنگم ممنونت میشه یادم بدی 🙏💋بخدا اینقدر موهام چربه ک کلافه شدم 🤕باید ی روز در میون حمام باش ...

برا اشتها تو داروخونه انواع شربت ها هست مثلا یدونه هس مزه پرتقال داره 😂 این بستگی داره کدوم رو شما دوست داشته باشی و مکمل هم باید بری دکتر برات بنویسه و ماسک برنج هم روش کره ای هس اینم بستگی به نوع پوستت داره چون بعضیا باید با عسل ترکیب کنن بعضیا با شیر اینا باید نوع پوستت رو بشناسی یه سرچ بزن ماسک برنج کره ای و چند تا ویدیو ببین که برات توضیح بده ( اگر پوستت حساسه نزن ) برا جای جوش هم ویتامین آ هم خوبه و برا شفاف کردن پوست از ژل آلوورا استفاده کن اگه بری الوورا بخری خودت با قاشق ژل در بیاری خیلی بهتره و انتظار نداشته باش یه روزه جواب بده 

و ماسک برنج هم حتما دقت داشته باش به نوع پوستت که حساس نباشه و جوش نزنه و خیار هم برا پوست عالیه 

درکل که موفق باشی بانو 💜💜💜💜💜

سلام قشنگم ممنونت میشه یادم بدی 🙏💋بخدا اینقدر موهام چربه ک کلافه شدم 🤕باید ی روز در میون حمام باش ...

درخواست دوستی قبول میکنی ؟ 

برا اشتها تو داروخونه انواع شربت ها هست مثلا یدونه هس مزه پرتقال داره 😂 این بستگی داره کدوم رو شما ...

پوستم ک خیلی حساسه ☹️

ژله الوارا گرفتم دارم 

مرسی از اطلاعات گلم عاقبت بخیر بشی😘😘😘😘😘