2821
2789
عنوان

مریضی ای که من گرفتم جدیدا

169 بازدید | 5 پست

سه روز بود اسهال و تهوع شدید داشتم ،، متخصص هم رفتم دارو گرفتم ،،، از روز چهارم بدترر شدم و ن تنها بند نیومد بلکه مایع خییلی رقیق بدون اختیار ازم مدام خارج میشه ! بدون اینکه متوجه خروج بشم ،، یهو میبینم شلوارم تا زانو خیس!! نمی‌دونم چکار کنم . این مدل مریضی ندیده بودم 

منم اینجوری شدم از صبح الان تو ماشینم وسط راه خواستم برم دستشویی بی اختیار زد به شورت م

شورتمو پرت کردم

این چه مریضیه ..به همسرم گفتم مسخرمم کرد گفت مگه بچه برات پوشک ببندن ..ویروس گوارشی جدیده ..قشنگ از صبح ۵ کیلو و کم‌کردم

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بی حال نشدی

چرا خیلی

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز