2777
2789
عنوان

نذر برای اسم بچه

83 بازدید | 13 پست

من محردیم خیلی فکر ازدواج و بچه اینا بودم و میگفتم ازدواج کنم اسم دخترمو میزارم معصومه اگه شوهرم راضی باشه

الان سه ساله ازدواج کردم و هنوز بچه ندارم ولی منصرف شدم از نذرم

میگم الان اسم های جدیدتری هستن

کلا فکرم مشغوله 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نذر کردن خدا بهشون دختر بده بزارن فاطمه ولی گذاشتن تینا🥲😂

البته بابام ب جاش هر سال نذری میده

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

تا جایی که میدونم کسایی که منتظر بچه ان این نذر رو میکنن

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

اصلا می‌دونی نذر چیه؟!؟

بخدا اگه بدونی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نظرت قبول نیست چون منم همینطوری نظرت کردم همسرم گفت نه زنگ زدم به دفتر مکارم شیرازی گفتن نظرت باطله چون همسرت راضی نیست و نمیتونی نذری کنی که اجازه شوهر رو بخواد در ادا کردن چون مرد ولی بچه ست 

منم منتظر ازدواج و بچه بودم

نه منظورم کسایی که بچه دار نمیشن این نذر رو میکنن عزیزم

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

نظرت قبول نیست چون منم همینطوری نظرت کردم همسرم گفت نه زنگ زدم به دفتر مکارم شیرازی گفتن نظرت باطله ...

منم هر وخ حامله شدم زنگ میزنم میپرسم

بنظرتون کفاره بدم اشکالی نداره؟