2777
2789

کسی شوهرش یا اطرافیانش قاضی نیست؟ 

من همین سوالو در مورد قاضیا دارم🤦🏻‍♀️😂

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اکثر خانوما که شوهرشون وکیلن اینجور میگن یکی هم ناراضی بود تاپیک زده بود

یا خدا

اینکه میرن دختر 

بی زبون و آفتاب مهتاب ندیده میگیرن اینه 

طرف فوق دیپلم داره شوهرش وکیله 

دختره هم خیلی مظلوم و باحیاست 

ما اشنامون شوهرش قاضیه دختره تاسیکل خونده خیلی خوشبختن

کراشم قاضیه

دعا کنید بتونم مخشو بزنم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
دوتا وکیل میشناسم کلا یکی آقاعه با همه هستاون یکی خانمه تنها زندگی میکنه با موکل و همکارای خودش و هف ...

عجب 

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
حالا دختره باباش چند بار قاچاق مواد کرده دامادش کشیده بیرون از زیر تیغان شاء الله برسی بهش توتم برای ...

مرسی عزیزم

چشم برات دعا میکنم❤️

ببین خودم وکیلم البته تازه کارم چیزی که دارم میبینم و برام عجیبه ارتباط نزدیک بین خودشون با همکارهای خانومشونه

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

شوهر در نمیاد ازشون بی وفان پس

اصلا نمیشه یه خصوصیت رو به همه تعمیم داد خب 

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

ببین خودم وکیلم البته تازه کارم چیزی که دارم میبینم و برام عجیبه ارتباط نزدیک بین خودشون با همکارهای ...

کسی ک پدرش درصد کمی جانبازی داشته باشه چقدر دخیله این موضوع واسه آزمون وکالت ؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....