مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ما اشنامون شوهرش قاضیه دختره تاسیکل خونده خیلی خوشبختن
کراشم قاضیه
دعا کنید بتونم مخشو بزنم
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
حالا دختره باباش چند بار قاچاق مواد کرده دامادش کشیده بیرون از زیر تیغان شاء الله برسی بهش توتم برای ...
مرسی عزیزم
چشم برات دعا میکنم❤️
ببین خودم وکیلم البته تازه کارم چیزی که دارم میبینم و برام عجیبه ارتباط نزدیک بین خودشون با همکارهای خانومشونه
|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚• [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]
|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚• [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]