2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 14644 بازدید | 436 پست
در حد دو سه نفر باشه اوکیه چون ببشتر باشه از نژر روانشناسی تاثیر بد میذاره بعدا رو زندگی خودمون. اتف ...

نه اختلال خاصی نداره اما خبلی خوب بلده رفتار با زنا رو

میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀

با خوندن تک تک پیامات اشکام ریخت😭کل بدبختی هام اومد جلو چشمم

نمیخواد اشکت بریزه. وقتی فرصت جبران داری درستش کن 

خودتو از این منجلاب بکش بیرون و پیشرفت کن، درس بخون 

الان فرصت جبران داری، یه نوجوون باید فکرش تو ایندش باشه نه پسر مردم، ولی وقتی شد 30 سالت 40 سالت تنها چیزی که عذابت میده حسرته، هر چند الانم حسرت اشتباهات گذشتس، درست کن وضعو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخواد اشکت بریزه. وقتی فرصت جبران داری درستش کن خودتو از این منجلاب بکش بیرون و پیشرفت کن، درس بخو ...

توی محیط کوچیکیم بابام نمیزاره فکر کردی اسونه😭😭😭

از استرس چند روزه خواب و خوراک ندارم فقط منتظرم بیاد بریم ازمایش بدیم😔اگه بیمار شده باشم یه بلایی س ...

در اسرع وقت حتما برو دکتر فکرای احمقانه هم به سرت نزنه

انشاالله که چیزی نیست خدای ناکرده مشکلی هم باشه قطعا درمان داره نگران نباش

کاش تاپیک شما تلنگری باشه برا دخترا پسرا که سالم زندگی کنند و قبل دل بستن از آدم زندگیشون مطمئن شن

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻
در اسرع وقت حتما برو دکتر فکرای احمقانه هم به سرت نزنهانشاالله که چیزی نیست خدای ناکرده مشکلی هم باش ...

باشه گلم حتما 

اره واقعا کاش هیجوقت کسی مثل من حماقت نکنه

عزیزان میشه ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشهلطفایه صلوات بفرستیدبرام

بله عزیزم حتما توام برا من دعا کن مشکلم حل بشه