2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 14644 بازدید | 436 پست
تاپیکتو دیدم ببین ایدز مرحله اولش شبی آنفولانزا یا سرماخوردگیه بعدش تا ۱۵سال ناقل میمونه فرد مبتلا ی ...

تروخدااااا بهم درخواست بده😭😭😭😭😭

میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم باید بری دکتر زنان و درخواست کنی آزمایش برات بنویسن. قبلش برو آزمایشگاه بپرس هزینه آزمایش ...

تروخدا دعا کن زیگیل نباشع 

درمان داره اصلااا؟؟؟😭😭

خیلی دوس داریم همو چن ساله باهمیم نمیتونم بخداا

عزیزم تو الان ۱۷سالته من تقریبا همسن خودتم نکن بعد متوجه میشی خودتو بدبخت کردی پسری که الان ۲۴ سالشه چند ساله با تو بوده رفته .... کرده همجنسگرا هم هست چه چیز مثبتی توش دیدی بابا این ایدز متحرکو ول کن دختر بخاطر خودت میگم 

نه!کثافت بمن نگفته بودمرتبم بهم میگفت هرچیکس حالم ازش بهم میخوره

اخی ببخشید خاطر بد یادت انداختم🥺

نه!کثافت بمن نگفته بودمرتبم بهم میگفت هرچیکس حالم ازش بهم میخوره

اخی ببخشید خاطر بد یادت انداختم🥺

یکیش همین شوهر منهحتا بعد ازدواجم تا سه سال باز این کارارو می‌کرد هر شب با یکی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم هنوز دوسش داری؟

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
کاش تا ازمایش ازدواج نداده بودیدرابطه حتی دهانی نداشتیدحیف تونیست

تو ازمایش ازدواج مشخص میشههه؟؟؟؟

عزیزم سنت کمه و خب گول خوردی .چند وقته باهم هستین ؟ میدونی زنها معمولا بعد رابطه وابسته مرد میشن و د ...

واسه بدست اوردنم خیلی تلاش کرده عشقمون ثابت شده بعد من هم رابطه نداشته باکسی بیشتر از ۴ سال 

فقط براش سا.. ک زدم

عزیزم تو الان ۱۷سالته من تقریبا همسن خودتم نکن بعد متوجه میشی خودتو بدبخت کردی پسری که الان ۲۴ سالشه ...

تو کل جریان رابطه مارو نمیدونی که خیلی دوس داریم همو خیلی تلاش کرده واسه بدست اوردنم