2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 14644 بازدید | 436 پست
مطمئن باش الان ۹۹درصد پسرا رابطه جن.سی داشتن قبل اینکه زن بگیرنچقدر ساده اید🤣🤣🤣🤣

اره دیگه منم همینو میگم

میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کنار نمیام 

وبرای همینم بدنبال کسی بودن که گذشته اینجوری نداشته باشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

تو ذهنش مقایسه می‌کنه!آدمای اینجوری بخاطر روابط زیاد تنوع طلب شدن

آره از این لحاظ اصلا نباید قبول کرد 

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

قبل من با خیلیا دوست بوده و رابطه ام شکل گرفته خبر دارم

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مطمئن باش الان ۹۹درصد پسرا رابطه جن.سی داشتن قبل اینکه زن بگیرنچقدر ساده اید🤣🤣🤣🤣

یکیش همین شوهر منه

حتا بعد ازدواجم تا سه سال  باز این کارارو می‌کرد 

هر شب با یکی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

هرگز حتی بفهمم همسرم، که دو تا هم بچه داریم ،اینطو بودهدر اولین فرصت جدا میشم.پاکدامنی برام مهمه

دراولین فرصت یعنی نه کسی که میخواد طلاق بگیره نمیگه اولین فرصت میگه صب اقدام میکنم بخدا اگه بری 

رابطه با زنای خ....

خراب نه اصلا

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️