2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 14644 بازدید | 436 پست
یه تست این زگیل بره بگیرهنه یه وقت آلود باشه ها

هزینه ازمایشش چقدره ؟

باهاس رابط دهانی داشتم تو گلوم جوش حالت زده صب قراره برم دندون پزشکی چک‌کنم خیلی نکران اینم هستم😢

میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بعضیا کنار میان...اتفاقاً دوست صمیمی من با همچین شرایطی ازدواج کرد...و باید ببینی با چه مردی هم ...

واااقعاااا خیلی تعجب کردم

من قبل ازاين تابيك توي تاپيك ي كاربر ديگه بودم نوشته راجع به گذشته پارتنرم فهميدم رابطه داره

ميخاي برو اونجا نظرات منو بخون و با خود اون كاربر هم صحبت كن كاربريش نينيار٥ هست

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خداروشکر که یه ساله دیکه اصلا دور این چیزا نمیره از روزی که دور رفیقای عو... ضی شو خط کشیده هم حال ج ...

خب حداروشکر که بهتر شده شب بیرون رفتنشو هم‌کنترل کن

خداروشکر که یه ساله دیکه اصلا دور این چیزا نمیره از روزی که دور رفیقای عو... ضی شو خط کشیده هم حال ج ...

خب حداروشکر که بهتر شده شب بیرون رفتنشو هم‌کنترل کن

مثلا هر سری تو ذهنش تو رو با یکیشون مقايسه کنه. مثلا چند وقت بعد فیلش یاد هندوستان کنه. مثلا بیماری ...

وای خدای من😭

واااقعاااا خیلی تعجب کردم

بله...هستن کسایی که رابطه رو فقط حق مرد ندونن...این که طرف رابطه داره به کنار این که صرفاً رابطه داشتن رو حق مرد بدونه یعنی ضد زن و مردسالاره...اگه همچین مردیه الان روی انتخابت تجدید نظر کنی بهتر از بعد هست.

❤️❤️ 

من قبل ازاين تابيك توي تاپيك ي كاربر ديگه بودم نوشته راجع به گذشته پارتنرم فهميدم رابطه دارهميخاي بر ...

باشه گلم