2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 14644 بازدید | 436 پست
پشیمونیش خیلی خیلی زیاد باشه برا ی ساله بعد دوباره دلش تنوع میخواد شازده

جدی ممکنه این اتفاق بیفته؟؟؟؟؟؟😢😢

میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون واسه هول بی شخصیت هایت وگرنه مردهاهم واسه بدنشون حریم قائلن با کسی ک رابطه عاطفی دارن و مطمئنن ر ...

بعضی مردا ها وگرنه خیلی ها براشون مهم نیست طرف کی باشه

اصصصصصصصصلا نمی پذیرمدرسته گذشته خودشه و به من مربوط نیستولی نه در این حد که همچین غلطی کرده باشه!!! ...

منم سختمه باهاش کنار بیام هم...جنس باز ی هم کرده😭😭

منم سختمه باهاش کنار بیام هم...جنس باز ی هم کرده😭😭

اوووووووووووههههههه

عقد کردین؟؟؟؟

ول کن این ادمووو

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

هیچ مردی با این قضیه کنار نمیاد

چرا بعضیا کنار میان...اتفاقاً دوست صمیمی من با همچین شرایطی ازدواج کرد...و باید ببینی با چه مردی هم ازدواج کرد...خانواده ی شوهرش ادا روشن فکرا رو درنمیارن واقعاً روشن فکر هستن و بسیاااار متعهد و وفادار.

❤️❤️ 

اونی ک واقعا کرده صداش در نمیاد اونی ک میاد تعریف میکنه هیچ گوهی نخورده فقط میخواد تظاهر کنه مورد وا ...

اخه جیگه دوس دارم همه چیو راجبم بدونی