2777
2789
عنوان

ذهنم اشفتس دارم دیونه میشم

143 بازدید | 21 پست

پر از استرسم  

تا میام بخوابم یاد همه چی میوفتم حرفایی که کسی بهم زده ناراحت شدم  استرس می کشم نکنه لباسم خراب بشه 

چرا اون موقع فلا نی این حرف زد ضایعمکرد فکر همه‌رو می کنم بدم میاد  از این حالم ذهنم انگار پر حرف سوال دارم دیوونه میشمگریه می کنم زار میزنم چمه راحلی دارین 

نمیخوام ارامبخش بخورم چون همش میخوابونه ذخترم امتحان داره .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم و جالب اینجاست که بقیه منو یه آدم بیخیال و خونسرد و بی غم میدونن 

اصلا فکرشم نمیکنن اینجوری آشفته باشم از درون 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

عزیزم پرانول ۱۰بخور 

و اینکه اگه نماز خونی وضوع بگیر ب نیت صبر از خانم  حضرت زینب 

دلت آروم میشه 

و صلوات بفرست واقعا آدم ذهنش آروم میشه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

دوستان عزیز وقتی سواد ندارین نظز ندین اهنگ بذارهههه نابود میکنه مغزشو

عزیزم شما باید یه مدت مدیتیشن کنی 

قبل خواب یکساعت قبل تر گوشی استفاده نکنی چراغا خاموش کنی کتاب بخونی به خصوص داستانای طنز و قشنگ

منم اینجوریم و جالب اینجاست که بقیه منو یه آدم بیخیال و خونسرد و بی غم میدونن اصلا فکرشم نمیکنن اینج ...

منم دقیقا   بهم میگن عصبی چرا یهو داد میزنی اصلا بخدا دست خودم نیس حرصیم مثل دیوونه ها میشم بخدا