2777
2789
عنوان

دلتون برای شوهرتون نسوزه هرگز

297 بازدید | 22 پست

هیچوقت دلتون برای پول شوهرتون نسوزه 

تو اگر خرج نکنی همونو میده یکی دیگ خرج میکنه حالا هرکی...رفیق ..اشنا ..خانواده و...

زنی که خرج داره ارج داره 

تو اگ ۵۰بخای ازش ۵۰تو ازت میگیره میشه ۱۵۰ میره برای کسی ک ۱۰۰ خاسته خرج میکنه🙂🙂

دلت برا خودت بسوزه که مدیون دلت نشی یوقت ...حسرت ی چیزایی رو نخوری ک واقعا حقته🙂

هیچ کسی ارزش نداره که از خواسته هات بزنی براش...قدر نمیدونه ..آدمیزاد نمک نشناسه🙂💔👍

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

حق

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه شوهر من بارها ثابت کرده این حرف درسته،چون خرج نکنم خرج خودش میکنه حتی الان ک باردارم پول دارو میدم ک لازمه میگه خرج خودت میکنی از آدم بیشعور فقط باید کند

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

قبول ندارم اصلا 

این چرته که زنی که خرج داره ارج داره و این چیزا 

انقد هستن که خرج زنشون می‌کنه میگیرنش تو طلا ولی ذره‌ای احترام نمیزارن بهش و ارزش نمیدن بهش و آدم حسابش نمیکنن تو هیچ مسئله‌ای

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من فکر میکنم همسرم حالا که داره زحمت میکشه بهتره کمی تو خرج هامون دقت داشته باشیم شاید ما هرکدوم هفتاد هشتاد سال عمر کردیم و دوتا بچه داشتیم برای اون روزا هم یچیزی ته مونده داشته باشیم هرچی دربیاریم الان بخوریم... پس اینده چی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دیگه اینجوری هم نباشه که شوهر بدبخت رو بزاری لایه منگنه و هی ازش بکنی،منطقی بر اساس درامدش،با این او ...

ن وقتی دستش ب دهنش میرسه و فقط تو مدارا میکنی و اون هر روز پرو تر میشه و برمیگرده میگ جیگرم خون کردی ...تو توقعت بالاس ...من ارزوی ی کاشت ناخن ب دلم مونده یوقت نرم شوهرم هرماه بخاد ۵۰۰ بده ... بعدم برگرده بگ تو جیگر منو خون کردی ...تو درکم نمیکنی🙂💔👍

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

دیگه اینجوری هم نباشه که شوهر بدبخت رو بزاری لایه منگنه و هی ازش بکنی،منطقی بر اساس درامدش،با این او ...

به نظر مخاطب این پیام کسایی که شوهراشون تو این زمونه درآمد بالا دارن وگرنه که الان واقعا مردا باید دوجا کار کنن تا ماه تموم کنن 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

میخواستم نصف پول سزارینم بدم تاپبکت دیدم پشیمان شدم

من ب این نتیجه رسیدم ک ب خودم برسم و دلم برای خودم بسوزه ک حسرت ب دل نمونم ...اول فکر خودت باش نکه خودخواه باشی ولی حقتو بگیر