2777
2789
عنوان

خدایا منو ببخش من غلط کردم

218 بازدید | 13 پست

خسته شدم کلی نفرین کردم بچمو از خدا بخایید منو ببخشه همش گریه میکنه یعنی با گریه حرف میزنه 6 سالس خسته میشم از عصر تا الان یه سر قهرو گریه از خدا بخایید من گناه کار رو ببخشه ممنونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس بد به خودت نده حس بد بدی کار بدت ادامه پیدا میکنه

حق داری تو هم آدمی بلخره خسته میشی

ولی نفرین نکن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بهش لبشتر توجه کن وقتی حرف میزنه بغلش کن و با تمام وجود نگاهش کن اینجوری سیراب توجه میشه و الکی گریه نمیکنه. 

حسم گفت گریش از کم توجهیه وقتی حرف میزنه سرت تو گوشی نباشه

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
پدر و مادر منم کلی من رو نفرین میکنن ولی عین خیالشون نیست

عزیزممم من نمیدونم چرا ولی واقعا ادم خسته میشه با بچه منم یکی 5 و نیم دارم یکی هم 1 ساله چاق شدم هیچ لباسی اندازم نیس غصه میخورم کلا بهم ریختم فعلا هم امکان رژیم و. ورزش ندارم 

بهش لبشتر توجه کن وقتی حرف میزنه بغلش کن و با تمام وجود نگاهش کن اینجوری سیراب توجه میشه و الکی گریه ...

همش در حال حرف زدنه همششش خداروشکر ولی ادم کم میاره مخصوصا منی که یه بچه 1 ساله هم پشتش دارم چاق شدم عین خرس پوستم خراب شده و لک اورده بعد دومی حالم بده اعتماد به نفس صفرررر

عزیزممم من نمیدونم چرا ولی واقعا ادم خسته میشه با بچه منم یکی 5 و نیم دارم یکی هم 1 ساله چاق شدم هیچ ...

پس باید اول روی خودت کار کنی 

شما باید آرامشتو به دست بیاری بچه ات هم بعدش خود به خود آروم میشه 

از کارهای خانه فاکتور بگیر تا بتونی به خودتو و بچه هات برسی 

باید وقت واسه بازی کردن براشون بذاری همانطور که بچه به غذا نیاز داره بازی و آغوش هم برای بچه نیاز اساسیه 

همه ی ما مادریم هممون درکت می کنیم هممون هم اشتباه می کنیم ولی فقط بعضی ها جبران و اصلاح می کنن هم خودشان را هم اشتباهاتشون را

عزیزممم من نمیدونم چرا ولی واقعا ادم خسته میشه با بچه منم یکی 5 و نیم دارم یکی هم 1 ساله چاق شدم هیچ ...

سالهای سختی رو میکذرونی ولی میگذره

دخترعمه من دوتا بچه شیربه شیر داشت الان بزرگ شدن مدرسه میرن از پس خودشون برمیان دخترعمه منم کلاس های مختلف می‌ره