2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی کسایی که اطلاعات دارید بیاییذ

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 52 پست
اول باید بری دل پدرت رو بدست بیاری بعد دعای مشغول تو مفاتیح هست بخون البته شرط خوندنش طهارت و وضو هس ...

دعای مشمول؟

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸

بعضی وقتا واسه اه پدر مادر نیست منم فک کردم پدرم ازم ناراحته بهش گفتم منو ببخش مشکلاتم حل بشه گفت بخشیدمت اینا ولی هنوز مشکلاتم هست فک میکنم اینا امتحانه که باید بشیم🙂

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شناختی ک ازش دارم محاله منو‌ببخشه

برو بیوفت به پاشون ببینن واقعا پشیمونی چرا نبخشن

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بعضی وقتا واسه اه پدر مادر نیست منم فک کردم پدرم ازم ناراحته بهش گفتم منو ببخش مشکلاتم حل بشه گفت بخ ...

مشکلات من دقیقا از جای شروع شد ک اونا رو اذیت کردم قبلا مشکلاتم حل میشد بعد اون قضیه دیگه نشد 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

خیلی انرژی‌ منفیت زیاده و انرژی منفی هم جذب میکنی

ولی من یه جا خوندم برکت از خونه ای که پدر فرزندش و نفرین کنه میره و خدا هم با اون ادم قهر میکنه

شاید داری تقاص اشتباه خودتو پس میدی نه نفرین بقیه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

چون خیلی بخاطر من عذاب کشیدن اشتباهاتم

باشه ولی شما هرچی باشه بچه شونی پاره تن شونی میگذرن ازت

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بهشون خوبی کن مخصوصا مادرت 

بعد هر نماز آیت الکرسی بخون انشالله گره از کارت باز میشه 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

اینجا توی این سایت یک عده بچه سال یا بیشعور هستن که نه حرمت بزرگتر حالیشون میشه و نه وفا به پدر مادر ،تا میگی پدرت هست و مادرت هست و احترام نگه دار پاچه میگیرن که مام حق داریم و ... خوب حق دارید بیچارگی بعدش هم نوش جونتون.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

بعنوان ی مادر میگم حتما اااا غرورتو بزار کنار و برو دست و پای پدر و مادرتو ببوس و طلب بخشش کن، بگو فهمیدی اشتباه کردی و نفرینشونو پس بگیرن و برات دعا کنن، مطمئن باش هرچی هم ک باشه ازت برات دعا میکنن چون بچشونی