2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی کسایی که اطلاعات دارید بیاییذ

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 52 پست
منم خیلی به رضایت پدر و مادر و تاثیرش تو زندگی اعتقاد دارم منم نوجوون بودم یکم با مادرم تندی میکردم ...

برای من دیگه راهی جز خودکشی نمونده

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مطمئنم همه چی بخاطر نفرین اوناس من از پس حل کردن خیلی چیزا بر میومدم قبلش اما بعد اون قضیه زندگیم ...

خوب حالا که زنده ای سریع جبران کن

شاید خیلی وقتی نباشه 

قبل ظهور امام اتفاقات بزرگی در حال رخ دادن هست ...

حواسمون باید جمع باشه هر لحظه

اگه یه کم زندگیم بهتر بشه میتونم این‌کارو کنم

به امید خدا 

اگه میتونی نماز اول وقت بخون بعد از هر نماز تسبیحات حضرت زهرا وایت الکرسی بخون 3 بار صلوات و3 بار توحید وایه من یتق الله بخون  باور کن به زودی جواب میگیری هم زندگیت درست میشه هم دل پدرو مادرت نرم میشه وکلی برکت میاد تو زندگیت 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
برای من دیگه راهی جز خودکشی نمونده

توبه کن ودیگه این حرفو نزن حتی فکر کردن بهشم گناه داره 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
ن قبلا می‌تونستم اشتباهاتمو درست کنم الان نمیتونم چند ساله من ک این چیزا باور نداشتم بعدا ک تحقیق کر ...

میگم شاید توان اشتباهیه که کردی

سعی کن جبرانش کنی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

یه‌وقتایی انقد بهم فشار میاد ک خسته میشم از زندگی

تنها درمانش حرف زدن با خداست  نماز بخون  سعی کن دائم الوضو باشی  

به ائمه متوسل شو هر موقع تونستی ختم صلوات خاصه حضرت زهرا بگیر به تعداد ابجدشون یک ساعت طول میکشه ولی معجزه میکنه