من از چهار پنج سال پیش که دل مامان بابام خیلی شکستم مخصوصا بابام ک ازم ناراضی بود نفرینم کرد کلا از چشمش افتادم هنوزم قلبا از من متنفره گرفتاریای عجیب غریب برام پیش اومد مشکلاتم لاینحل شد اصلا چیزای ک قبلا سریع حل میشد هم فاجعه وار تو زندگیم مونده هر تلاشی ام کردم فایده نداشت جوری ک الان سردرگم دور خودم میچرخم ب پوچی رسیدم هیچ خیری از زندگیم ندیدم همش مصیبت بود یهبارم تا پای مرگ رفتم نجات پیدا کردم چیکار کنم ؟ خودمم نمیدونستم پیش ی نفر رفتم گفت از کی اینجوری شد یادم اومد چیکار کردم ک مشکلاتم شروع شد اونم گفت صد درصد علتش همینه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه میتونی نماز اول وقت بخون بعد از هر نماز تسبیحات حضرت زهرا وایت الکرسی بخون 3 بار صلوات و3 بار توحید وایه من یتق الله بخون باور کن به زودی جواب میگیری هم زندگیت درست میشه هم دل پدرو مادرت نرم میشه وکلی برکت میاد تو زندگیت
بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚 💚💚💚 اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم . اللهم عجل الولیک الفرج به حق مادر پهلو شکسته 💔