2777
2789
عنوان

به شوهرم پول دادم الان برنمیگردونه

978 بازدید | 35 پست

برای خرید خونه تمام پس اندازمو دادم با کار خودم بود

خونه به نام شوهرمه

الان پول داره میگم ماشین بخر برام نمیخره جنجال میکنه چطوری با زبون خوش حالیش کنم

وزن اولیه:۸۰/۶۰۰  هدف اول:۷۵🔓هدف دوم:۷۰🔒هدف سوم:۶۵🔒 هدف چهارم:۶۰🔒 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا فکر برگشت نکن.........نباید میدادی اصلا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اصلا فکر برگشت نکن.........نباید میدادی اصلا

ببین مجبور شدم الان منو به گوه خوردن انداخت

واقعا پشیمونم کمکش کردم

نباید میدادی چون قرضی در کار نیست چرا همون موقع نگفتی نصف خونه رو بزنه نمیزنه نه ؟

نمیشد خونه وام به اسم اون داشت

ببین مجبور شدم الان منو به گوه خوردن انداختواقعا پشیمونم کمکش کردم

الانم ولش کن دیگه نگو.......اینجوری فقط حرمتها از بین میره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اسم پولات نیار .. بگو طلا بگیره برات . حالا یک جا نه و هرسری با ذوق و شوق یه مدل طلا نشونش بده یا عکس های ماشین مورد علاقه آت دعوا راه ننداز . مرتب کوتاه خواسته هات بگو لاین بین رابطه اتون هم خوب باشه شک نکن همه چی میخره برات ..