2777
2789
عنوان

به تناسخ اعتقاد ندارم اما من انگار به بار قبلا زندگی کردم❗

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 38 پست
چرا هستم

خب آدم مسلمان که تناسخ نداره شریعت و طریقت داره ،چند سالتون هست؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب آدم مسلمان که تناسخ نداره شریعت و طریقت داره ،چند سالتون هست؟

دوست عزیز گفتم که اعتقادی به تناسخ ندارم

اما هیچ پاسخی هم برای این چیزی که تو ذهنم ثبت شده ندارم

33سالمه

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
دوست عزیز گفتم که اعتقادی به تناسخ ندارماما هیچ پاسخی هم برای این چیزی که تو ذهنم ثبت شده ندارم33سال ...

اصلا مبنا هم نداره که به این مسئله ها فکر کنه موضوعش پیش بکشه ،تاریخ و عمومی ورزش و حقوق و فلسفه وسلامت مراقبت و کلا اگ مبحث موضوع خاصی که علاقه دارین بگین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شمام تجربه داری؟ یا منظورت از توهم خاطره ی منه 😂

نه تجربه دارم 

من همیشه بچه بودم ، خواب زمان های اولیه ایران می دیدم باورت میشه من اصلا نه فیلمی دیده بودم نه هیچی راجبش ک  ولی

همیشه خواب میدیدم که جنگه و من چند نفر دیگه در حال فراریم حتی خواب  تو قصر می دیدم.

الانم به شدت از چاقو تیز میترسم 

فک میکنم الان که بمیرم

یه نفر به خنده بهم گفت مگه قبلا با چاقو کشتنت 

از اون موقع همش فکر میکنم تناسخ کردم 😁😁😁😂😂

💜Army. For ever💜✌️
اصلا مبنا هم نداره که به این مسئله ها فکر کنه موضوعش پیش بکشه ،تاریخ و عمومی ورزش و حقوق و فلسفه وسل ...

شاید اون ایه که می گه شما رو می میرانیم دوباره زنده می کنیم مربوط به همین باشه ،جهان هستی خالقش خدا هست  ، پس هیچی نمی تونه غیر ممکن باشه ، شاید بعضی از ما بریم برزخ بعضی دیگه دوباره به این دنیا بیاییم برای ازمون دوباره یا جزای خطای زندگی قبلی 🥺

همه چیز توی این دنیا امکان پذیره

شاید حتی یه دنیای دیگه وجود داشته باشه شما یه دنیای دیگه بودی

میگن که حدود۹۹ درصد بدن ما از انرژی ساخته شده چون اتم ها خیلی فشرده شدن باعث شده اینجوری به نظر برسیم

بیشتر باید به اعتقاد خودمون نگاه کنیم

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

شاید اون ایه که می گه شما رو می میرانیم دوباره زنده می کنیم مربوط به همین باشه ،جهان هستی خالقش خدا ...

نه این اشتباه که دارین میگین ،چون خدا عالم هیچ چیزی بدون هدف و تعریف قرار نداده در این موضوع خارج شدن روح از جسم ووکلا مبناش مشخص واضح هست چرا که انسان خردمند امروزی از حدود دویست و پنچاه هزار سال پیش تاکنون می‌زیسته و بین چهار صد هزار سال پیش تا دومین دورهٔ بین یخبندانی در اواسط دوره پلیستوسن، و اینم بگم ک حدود دویست و پنچاه هزار سال پیش، با پیدایش روند افزایش حجم جمجمه و پیشرفت در ساخت ابزار سنگی، زمینه برای فرگشت انسان خردمند امروزی ازانسان راست‌قامت مهیا شده پس اینکه میگین کره زمین و انسان قدمت سالهاش زیاد هست و یک مورد هم تا حالا این همه هزار سال ها گذشته وجود نداشته که یک انسان مرده باشه وکامل روحش از جسم جدا شده باشه و جسمش پوسیده شده باشه وتبدیل به خاک شده  برگشته باشه

نه این اشتباه که دارین میگین ،چون خدا عالم هیچ چیزی بدون هدف و تعریف قرار نداده در این موضوع خارج شد ...

@ستاره038  

ستارا خانم هروقت اومدین زحمت بکشین شماهم نظر بدین ،ممنون از شما

دوست عزیز گفتم که اعتقادی به تناسخ ندارماما هیچ پاسخی هم برای این چیزی که تو ذهنم ثبت شده ندارم33سال ...

ببین روح انسان ها

قبل از به دنیا آمدن

تو عالم ذر هستن

ممکنه اونجا باشه

ربطی به دین نداره.کلا هر انسانی با هر مذهبی تناسخ نداره

شماهم لطفا دقت کنید  از صفحه اول تاپیک من پرسیدم از ایشون اول ،زنده موفق باشین