2777
2789
عنوان

تجربه سفر با کاروان به مشهد داشتین

130 بازدید | 10 پست

بگین چطوری بود

برا دوتا دختر ۱۷ ساله بنظرتون چطوره؟

شرایطش چطوریاست

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
خیلی اذیت شدم. بستگی به فاصلتونم داره...

ینی بخاطر فاصله تو راه اذیت شدین؟

راستش من چون دوتا دختر ۱۷ ساله تنها دارن میرن میترسم

از نظر امنیت چطوره؟

اجازه میدن تنها هم این دوتا تو شهر جایی برن؟

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفر با کاروان به مشهد برای دو تا دختر 17 ساله میتونه خوب باشه، چون کاروان‌ها معمولاً همه‌چیز رو راحت می‌کنن. راحتی، امنیت، و برنامه‌های منظم هم داره. اما باید به شرایط و سبک زندگی خودتون هم توجه کنین. اگه از بودن توی جمع و برنامه‌های شلوغ خوشتون میاد، خوبه. اگرنه ممکنه یه‌کم کلافه‌کننده بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

سفر با کاروان به مشهد برای دو تا دختر 17 ساله میتونه خوب باشه، چون کاروان‌ها معمولاً همه‌چیز رو راحت ...

مرسی عزیزم

بعد اگه ببرن مسافرخونه اتاق با دیگران شریکیه؟؟

اپارتمان چطور؟

آره الان ما جدن در جد مشهدیم 🤣🤣🤣

یکم واضح تر میگی😂

🤣🤣🤣خواب ما کلا مشهدی هستیم دیگه کاروانی نمی‌خواد من اینجا به دنیا اومدم خاندانم اینجا بودن همین ج ...

کاروان خوب از همه نظر خصوصا امنیت سراغ نداری؟😂

کاروان خوب از همه نظر خصوصا امنیت سراغ نداری؟😂

چرا یه شوهر مشهدی پیدا کن مخش بزن بیاد اونجا بگیرت خودش بیارت اینجا بعد بچه دار شین خودتون یه کاروان تشکیل بدید 🤣🤣

عزیزم از تو دیوار پیدا کن پیدا میشه قیمت هارو هم میگه 

چرا یه شوهر مشهدی پیدا کن مخش بزن بیاد اونجا بگیرت خودش بیارت اینجا بعد بچه دار شین خودتون یه کاروان ...

🤣🤣شوهر مشهدی حالا از کجا پیدا کنم

اینایی ک تو دیواره معتبره؟