2777
2789
عنوان

شوهرم حتی به من چادری هم گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 136 پست
من الان چهل و چهار سالمه باور کن دیگه قدرت جنگیدن ندارم 🥺

خیلی بزرگتر از من نیستید عزیز دل

جنگیدن به سن نیست به روحیه است😉

من سر ازدواجم اصلا با خانوادم کنار نیومدم، چه وقتی ۱۸ سالم بود و یه فامیل خیلی نزدیک خاستگارم بود و از طرف کل فامیل و بیشتر مامان خودم به مدت سه سال تحت فشار بودم چه زمانیکه تو‌سی سالگی با مردی ازدواج کردم که معیارهای خانوادم و نداشت!

اینجوری بگم بهتون که من خانواده انچنان روشنفکر و بازی که شاید بعضی خانواده ها باشن ندارم، ولی جوری رفتار کردم که با همسرم که اون موقع فقط دوست بودیم و یکبار با خانواده اش اومده بوذن منزلمون   با خاله هام رفتیم سفر شمال جوری که خاله هام و خانوادشون تازه تو اون سفر برای بار اول همسرمو میدیدن😉

بعدم من نمیگم بجنگید با سیاست یکی به نعل یکی به میخ همیشه کوتاه اومدن زندگی و به رنوت و یکنواختی میکشه

برقرار باشید

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوم استارتر، من اول تصور کردم شما به اجبار همسر چادر میپوشید

وقتی انتخاب خودتونم هست و باهاش وشکلی ندارید بنظرم دارین از کاه کوه میسازید

بنظرم اینکه با چادر رنگی رفتین تو خیابون ، شاید جالب نبوده چون مثه این میمونه با لباس تو‌خونه بری خیابون، تو فرهنگ امریکایی ها این نرماله ولی تو برهنگ ما ایرانیا با لباس خونت نمیریم بیرون

بادم که همسرت اونقدر ادم قد و منم منمی نیست که خواسته از دلت دربیاره چای ریخته

بنظرم دیگه این بحثا رو کشش نده

نه کلا سه دقیقه هم فاصله نیستاولین بار بود اونم با این لحن تحقیر کننده😐

خب چون تنها بودی و اون آقایون بودن نگران شده شما هم حق داری ناراحت شدی ولی راهش لجبازی نیست حتما تو زمان مناسب باهاش صحبت کن.زمان مناسب یعنی وقتی خسته نباشه تازه از سرکار نیومده باشه گرسنه هم نباشه.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

پس مشکلت چیه اگه از اول با چادر مشکل نداشتی؟

مشکل داشتم مامانم به زور میگفت بپوش شانس منم همسرم منو با چادر دید خوشش اومد

ولی واقعا هر پسری منو دیده با چادر میگه خیلی خوشگلی از اوناییم که چادر خیلی بهشون میاد ولی تا تابستون دیگه سخته خدایی

خانوم استارتر، من اول تصور کردم شما به اجبار همسر چادر میپوشیدوقتی انتخاب خودتونم هست و باهاش وشکلی ...

شاید تو شهرای بزرگ عجیب باشه

ولی ما تو یه محله کوچیک و شهرستان کوچیک زندگی میکنیم که خیلی چیز تعجب آوری نیست چادر رنگی برا خانوما

اونم برا پارک سر کوچه

والا ناراحتی منم سر همینه که کاری خارج از عرف نکردم 

اصلا زیاد اهل بیرون رفتن نیستم ، وقتی چند بار دیدم خانوما همون ساعتا و با چادر رنگی تو همون پارک میان گفتم شاید اشکالی نداشته باشه

ممنون از کامنتت دوست خوبم

نکن همچی .حق با شوهرته ، بنده خدا نگفته که هیچوقت دیگه حق نداری بری پارک میگه صبح برو . واقعاً بعضی ...

بله عزیزم کامل بهش حق میدم 

والا اگه میخواستم لج بازی کنم همون وقت که میگفت برگرد خونه برنمیگشتم، یا وقتی برگشت خونه هی داشت غر میزد منم جوابشو میدادم 

فقط از این حرصم گرفت که کاری خارج از عرف نکردم ، یه جوری حرف میزد انگار مچمو با تیشرت شلوارک تو خیابون گرفته 🥲

مشکل داشتم مامانم به زور میگفت بپوش شانس منم همسرم منو با چادر دید خوشش اومدولی واقعا هر پسری منو دی ...

خیثب دیگه، شوهرت جهان بینیش با مادرت یکی بوده نه تو 😉

باید بعش قبل از ازدواج میگفتی

الانم بنظرم تنها راهت اینه با سیاست بری جلو جنگ راه ننداز

شاید تو شهرای بزرگ عجیب باشهولی ما تو یه محله کوچیک و شهرستان کوچیک زندگی میکنیم که خیلی چیز تعجب آو ...

تو شهرتون عرف شاید باسه ولی احتمالا برای همسرت نیست

شایدم همسرت دوست داره شیک تر بگردی اینجوری بهت میگه

حالا هر چی که بوده، اون دوست نداشته شماهم دلخور شدین بعدم از دلت دراورده هر دو‌حق داشتین و این اختلافات واقعا چیز خاصی نیست ولی اگه بهش پر و بال بدی میشه جنگ جهانی

تمومش کن و کشش ندین و روی همو ببوسید 😉

خیثب دیگه، شوهرت جهان بینیش با مادرت یکی بوده نه تو 😉باید بعش قبل از ازدواج میگفتیالانم بنظرم تنها ...

قبل ازدواجم بهم گفت دوست دارم چادری باشی حتی پیش مشاور منم با خودم میگفتم بعد ازدواج دیگه نمیپوشم نمیتونه چیزی بگه

چجوری سیاست داشته باشم؟بیشتر اون سیاست داره نه من

یکی از چادرامو دادم دخترخالم گفتم این یکیم آتیش میزنم نمیخوام چادر بپوشم نذاشت

قبل ازدواجم بهم گفت دوست دارم چادری باشی حتی پیش مشاور منم با خودم میگفتم بعد ازدواج دیگه نمیپوشم نم ...

خب دیگه بنده خدا شفاف خواستشو‌گفته بود شما نمیبایست قبولش میکردی