2777
2789

نه همش یه تیکه باشه خیلی بهتره

فضا برای چیدمان حسابی داری اونموقع

اینجوری دلتو میزنه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدنیست

میتونی یکیشو واسه خودتون یکیشو واسه همون بچینی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
نه همش یه تیکه باشه خیلی بهترهفضا برای چیدمان حسابی داری اونموقعاینجوری دلتو میزنه

اول همینجوری بود اومدیم پارکینگ گذاشتیم چاره ای نیست باید اون قسمت پارکینگ بیاد بالا تر خودمم دودلم

اول همینجوری بود اومدیم پارکینگ گذاشتیم چاره ای نیست باید اون قسمت پارکینگ بیاد بالا تر خودمم دودلم

وقتی چاره ای نیست ک دیگه ایراد نداره

یه عالمه ایده هست واسه اینجور چیدمانها هم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
نمیدونم میترسم زشت بشه

الان دیگه زشت نداریم

فوقش نتونستی خوب بچینیش 

عکسشو میفرستی واسه یه دکوراتو به بهترین شکل بهت میگه چجور کنی ک بروز و قشنگ باشه