2777
2789
عنوان

حس خوبی ب خودت نداری

58 بازدید | 7 پست

در پروسه آشنایی با آقایی هستم و مدام عکس میخوان مشکلی با ارسال عکسش ندارم حقیقتا واقعیت رو برا خودم بیان میکنم میبینم مشکلم خودمم..عمیقا حس میکنم ناکافی و چهره جذابی ندارم..عکسم کنار دوستانمو دیدم و واقعا حس کردم زشتم ینی جذابیتی ظاهری خاصی ندارم..ولی ی روزایی خودمو تو آینه میبینم خیلی دوس دارم خودمو..این تناقضو نمیتونم هضم کنم..حقیقتی ک تو عکساس یا خوذم ک تو آینه میبینم؟ شاید دارم خودمو گول میزنم حقبقت چیزیه ک میبینم و زشتی ک هستم و الان واقعا دوس دارم این آشنایی بهم بخوره چون نمیدونم چجوری ب آقا بگم عکس نمیفرستم چون حس میکنم زشتم

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

پسری ک مرتب عکس بخواد کنسله

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصا ب این موضوع توجه نمبکنم..مشکلم الان خودمم ..خودمو دوس ندارم..و این منو تخریب کرده

شاید علتش همین کارتم باشه 

مرتب عکستو میبینه و واکنشی نشون نمیده این خودش حس زشتی ب ادم میده خب

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

شاید علتش همین کارتم باشه مرتب عکستو میبینه و واکنشی نشون نمیده این خودش حس زشتی ب ادم میده خب

نه اتفاقا ..بنده خدا تعریف میکنه..ولی اکثر عکسام با فیلتره..خودم نیسم..و همین موضوع باعث میشه بیشتر بترسم..فردا خودمو ببینه و متوجه تفاوت بشه ..خب اونوخ با واقعیت چجوری کنار بیام ک‌زشتم

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
نه اتفاقا ..بنده خدا تعریف میکنه..ولی اکثر عکسام با فیلتره..خودم نیسم..و همین موضوع باعث میشه بیشتر ...

خب چندبار بدون فیللتر بفرس بعدم بگو خوشم نمیاد مرتب عکس بدم